keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Olen keski-ikäinen


Totta se on. Olen jo keski-ikäinen! 

Ilolla ja pilke silmäkulmassa lähdin siis myös mukaan tuoreeseen 40plus -blogiportaaliin, josta löytyy muitakin mukavia yli nelikymppisiä bloggareita. Portaali on minusta oikein onnistunut ja hyvin kohdennettu juuri meille ikäihmisille, jotka yritämme sooloilla kaikkien nuorten ja hehkeiden bloggareiden seassa.

Iästä kun on kysymys, niin näytänpä teille tässä samalla muutamat luottotuotteeni kylpyhuoneen kaapista. Olen käyttänyt Clarinseja jo yli kaksikymmentä vuotta, eikä loppua näy. Tykästyin näihin aikoinaan, kun olin ystävättären luona Itävallassa visiitillä, ja lentoyhtiö oli hukannut minun matkatavarani. Häneltä sain silloin lainaksi Clarinsin puhdistustuotteen ja kasvovoiteen, ja ihastuin ikihyviksi. Uutta ostetaan kuuliaisesti tilalle aina kun tuubit tyhjentyvät. Ainoa muutos näiden vuosien aikana on se, että mukaan on tullut myös silmänympärysvoide, jota kylläkin käytän aika harvoin. En ole siis ryppyrasvojen suurkuluttaja. Toisaalta minua ei ihan hirveästi edes haittaa, vaikka näyttäisinkin ikäiseltäni. Mitä sellaista peittelemään. Minusta on kiva, kun naururypyt pysyvät aamusta iltaan silmäkulmissa :)

Sen olen kyllä huomannut, että ihoni on ohentunut vuosien aikana, tullut vieläkin herkemmäksi ja samalla punakammaksi, joten siihen vaivaan on tuote siis hakusessa. Jos tiedät hyvän punaisuuden poistajan ja verisuonien häivyttäjän, niin vinkkaa ihmeessä siitä minullekin.

Ikä on vaikuttanut moneen muuhunkin kuin vain ihoon, ja yksi on ikänäkö. Nykyään ei mene päivääkään, ettenkö etsisi silmälasejani jostain. Eilen illallakin kotiin ajaessani manailin, kun olin mennyt unohtamaan silmälasit kotiin, ja niitä olisi ilta-hämärällä kyllä kipeästi tarvittu. Nuorimmaiseni kuitenkin lohdutteli minua, kun tuhisin jotain vanhuudesta ja ikänäöstä; "Et sä äiti ole vielä mikään vanha, et ainakaan niin vanha kuin Snoop Dog"

Mutta, vaikka iho on hieman punakka, vyötäröä ei enää löydy muuta kuin etsimällä ja silmälaseja pitää kantaa mukana, niin tiedättekös mitä. Olen kaikinpuolin melko tyytyväinen omaan olotilaani. Kaikki se nuoruuden epävarmuus ja täydellisyyden tavoittelu on taakse jäänyttä elämää. Näin nelikymppisenä on paljon mukavampaa, kun on oppinut olemaan hieman armollisempi itseään kohtaan.


SHARE:

25 kommenttia

 1. Sinä olet ihana, Clarins on ihana ja keski-ikäiset ovat kuules in. ;) Eikö vaan. Jos ehdit lue viimeisin postaukseni, siellä puhutaan ankaralla kädellä omasta möhömahasta ja miksi en voi vaan pukeutua bikineihin. ;)

  Iloa päivään ihanainen Frida <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin olen ymmärtänyt... keski-ikäiset ovat nyt muotia. HYVÄ ME!
   Kävin itseasiassa lukemassa sen juttusi... ihanasti olit kirjoittanut itselle kiperästä aiheesta. Kai meillä kaikilla on omat kipupisteemme:)

   Iloista keskiviikkoa sateesta huolimatta...

   Poista
 2. Mitäs me keski-ikäiset :-) Minustakin elämä on nyt kaikin puolin mallillaan,
  40+ on oikein kelpo ikä naiselle! Poissa nuoruuden epävarmuus, tilalla
  itsevarmempi, leppoisampi minä, tämän tyypin kanssa tulen paljon paremmin
  juttuun kuin nuoremman version :))
  Ikäänkuin vaivaa minuakin. Viimeistään illalla on kaivettava kakkulat esille,
  kun lueskelen kirjaa sängyssä.

  Upeita kesäpäiviä sulle Frida <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etä siellä on samansuuntaisia ajatuksia. Olen monesti miettinyt juuri sitä, että kuinka helpottavaa on, kun on jo tämän ikäinen...
   Lähinäköön laseja vielä odotellaan... tällä hetkelle kaemmas katsominen on hieman utuisempaa:))

   Ihkua päivää sinulle, Teija<3

   Poista
 3. Siis ikänäkö! Hih! Sissus tätä IPadin ennakoivaa syöttöä.

  VastaaPoista
 4. Olen kavereiden kanssa naureskellut sitä miten samantien kun 40 tuli täyteen alkoi alamäki. Iho on kuivempi, joka paikkaan pakottaa ja näkö heikkenee :)
  Siltikään en haluaisi olla enää nuorempi, nyt on juuri hyvä. Ihanaa kun sinäkin tulit 40+ bloggaajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun huoltte minut joukkoonne:))
   Kyllä nelikymppisenä vaan on hyvä olla... viis siitä, kuinka monet silmälasit pitää hankkia, eiksjee:)

   Poista
 5. Eihän 40+ ole vielä mikään ikäloppu? Itse koen sen olevan hyvä ikä näin 32-vuotiaan silmin. Aikaisemmin mun kauhuikä oli 30 vuotta (hohhoijaa), mutta sen täytettyäni uusi "scary age" taitaa olla vasta joku 80, kun elämä alkaa ihan oikeasti olla ehtoopuolella :D. Mun mielestä elämä vain paranee iän myötä, ei haittaa rypyt ei roikut.

  Jotenkin tuntuu että mitä vanhemmaksi elelee, sitä paremmalta elämä tuntuu ja näistäkin kommenteista päätellen muilla on sama fiilis, vaikka tulenkin jälkijunassa näihin muihin leideihin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole, TODELLAKAAN:)Tämä on hyvä ikä.
   Itseasiassa minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista ikäkriisiä. Ei kolmekymppisenä, eikä nelikymppisenä... tuleekohan se sitten kun täytän 50? Hah:)
   Elämä ja arki on hyvää ja leppoista, joten tervetuloa vain tähän samaan ikäryhmään siellä jälkijunassa...

   Poista
 6. Samassa portaalissa ollaan :) Ja pakko se ollut myöntää, ettei tästä enää nuorruta :D
  Ja ihania kuvia sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee.. kiva, kiva. Ollaan ylpeästi keski-ikäisiä, eikös vaan :))

   Kiitos, kiva, jos tykkäät kuvistani.

   Poista
 7. Ikä on mitä on ja tottahan se näkyy ja tuntuu, mutta niin pitääkin. Onpahan eletty ja tästä päivästä ja hetkestä nautitaan sitäkin kiitollisempina. Kiva oli saada sinutkin portaalimme upeaan joukkoon - tosin minä taidan tässäkin joukossa se The First Lady ( tuon nimikkeen sain kun hoksasin olevani työpaikkani vanhin nainen) 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Kyllä ikä saa näkyä ihmisessäkin. Säälittävämpää varmaan olisi, jos sitä yrittäisi peitellä etsimällä ikuista nuoruuden lähdettä:)
   Kiva, kun otitte minut mukaan ihanaan joukkoonne. Hauskan tittelin ovat sinulle antaneet:))

   Poista
  2. Hyvä The First Lady oletkin Lady of The Mess <3 <3! Kaikki joukot tarvitsevat itselleen henkisen johtajan ja esikuvan ;).

   Poista
 8. Clarins on oikein hyvä tuotesarja eikä edes hirmu kallis.

  En ihan tajunnut tuota portaalin 40+ -lukua. Merkitseekö se ikähaarukkaa 40 - 50 - vuotiaat vai kaikkia yli 4-kymppisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään näistä ihan mielettömästi..
   Kyllä tuo minun tietääkseni tarkoittaa kaikkia yli 40 vuotiaita.

   Poista
 9. Voi kun tuntuu niin tutulta esim. tuo silmälasien etsiminen ja kun siihen ei millään totu, että ei näe mitään esim. tekstaria kun yrittää kirjoitella ilman laseja käsien ollessa niin suorina kuin vai voi, silti tekstiä on lähes mahdotonta lukea! Ja tuota elopainoakin kertyy ihan yhtä nopeaan tahtiin kuin ikääkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa... minä en ole siis ainoa:)
   Onneksi silmälasit yleensä löytyy, ja nykyään saa aika kivoja stretch-vaatteita:)

   Poista
 10. Ihanaa Frida olla kanssasi samassa yhteisössä! Mukava, kun olet mukana <3!

  Muutama päivä sitten mietin itsekseni oikein vakavasti, että paras aika elämässäni on alkanut täytettyäni 40 vuotta, ja viimeiset vuodet tunnen eläneeni kympillä. Suurimpia oivalluksia elämässäni on ollut taito olla armollinen itselleen eli kaiken ei tarvitse olla aina niin prikulleen, riittää joskus sinnepäin. Pääasia, että itse tiedän, miten asiat ovat ja nautin.

  No, on ikä tuonut lieveilmiöitäkin, joista on puhuttu useissakin blogeissa jostain syystä kuluneina päivinä. Kroppa ei jaksa enää samaan malliin ja vaikka olisi arsenaali silmälaseja, ne oikeat ovat aina väärässä paikassa. Huoh!

  Aurinkoa Frida sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua olla teidän upeiden naisten kanssa samassa portaalissa! Joten kiitos. Kiva, kun otitte minut mukaan...

   Ikä ei tule yksin, mutta täytyy kyllä myöntää, että nuo lieveilmiöt tuntuvat ainakin toistaiseksi hyvin mitättömiltä verrattuna tähän olotilaan, jonka ona nöiden vuosien myötä saavuttanut. Hyvä niin. Voitonpuolella siis ollaan:)

   Aurinkoa myös sinulle, Rouva Sana!

   Poista
 11. Kiva Frida, kun ollaan nyt samoissa yhteisössä! Sinulla on niin ihania kuvia ja käsitöitä, että.
  Ikä on asenne, joten ei haittaa ne numerot! En kyllä jaksaisi/haluaisi olla nuorempi, mutta vanhentua voi silti kauniisti, jos huolehtii itsestään. Aina se ei tietenkään ole tärkeintä, mutta kunhan joskus muistaa sitä Clarinsia naamaansa laittaa, niin hyvä niin:)
  Laitoinpa juuri testauksesta sarjaa tulemaan punaisen ihon peittämiseksi, joten kurki mun blogiin, jos sieltä löytyis apua. Huomenna tulee vielä kolmas osa and I rest my case, sen suhteen, ainakin hetkeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Ihan huippua olla teidän ihanien joukossa!!!

   Ikä ei haittaa kyllä laisinkaan, ja samaa ajattelen, kuin sinäkin: en haluaisi olla yhtään tämän nuorempi. Hyvä niin:)

   Tulen ihan varmaan kurkkimaan sinne teille, jos vaikka löytyisi joku ratkaisu. Kiitos vinkistä:)

   Poista
 12. Oli kiva kun tulit meidän kanssa porttaaliin. Tervetuloa ;)

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig