sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Loft-asumista: Vantaan AsuntomessutTämä tällainen rakentaminen on mielestäni suorastaan nerokasta. Ei jäädä odottelemaan, että vanhat teollisuushallit tyhjenevät, vaan rakennetaan varta vasten loft-asumista mahdollistavia kerrostaloja.

Vantaan asuntomessuilla oli näytillä kolme eri loft asuntoa, jotka olen näppärästi sekoittanut keskenään näihin kuviin. Nyt voitte sitten arvailla, että mikä kuva on mistäkin:) Yksi oli melkein "raakile", eli siinä näytettiin, millainen asunnon runko on, ilman esim. varsinaista keittiötä, joka asukkaan pitää siis itse hankkia. Tänne oli tuotu ihania loft-asumiseen miellettäviä elementtejä: vanhoja teollisuusvalaisimia, valokirjaimia ja muutama muu "wanna-have-my-own-loft" -elementti.

Kaksi muuta olikin sitten sisutettu, hieman eri tyylein, mutta loftimaisen rennosti. Toiseen oli luonto tuotu sisälle saakka isoin fototapetein ja toinen oli tyylikäs mix and match versio nuorekkaasta teollisuusasumisesta.

Nämä kaikki ovat todella visiitin arvoisia, vaikka sijaitsevat hieman varsinaisen Asuntomessualueen ulkopuolella. Itse tykkäsin ainakin todella paljon... kaikesta muusta paitsi viimeisen asunnon melkein pystysuorista rappusista (näistä näette vilauksen toiseksi viimeisessä kuvassa). Oikein hiki tuli, kun yritin miettiä, että miten nuo huonekalut on saatu tuonne parvelle!


SHARE:

10 kommenttia

 1. Kauniita pintoja ❤️ Tulee uudistamisen kaipuu :) ihanaa uutta viikkoa sinulle :)

  Ps. En muista enää ennätinkö kommentoida sitä videota ❤️❤️ Siellä vilahti mielestäni myös yksi aivan erityisen kaunis nainen ~ ellen aivan väärin siristellyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)

   Niin tulee... tekisi mieli laittaa kaikki uusiksi. On vaarallista käydä asuntomessuilla!

   Itse taas katsoin ja hieman ihmettelinkin, että miksi olen siinä videossa niin väsyneen näköinen. On varmaan niin monta pettymystä sattunut parisuhteissa, ettei sitä jaksa innostua videon speeddating-ajatuksesta - hihiiii :))))

   Poista
 2. Ihan noiden loftien takia vois vaikka lähteä messuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä jokainen näkemisen arvoisia. Minä tykkäsin!

   Poista
 3. Ihanaa loftia ja niin erilaisia tyyleiltään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista olisi kyllä ihana päästä sisustamaan ihan alusta alkaen :) Kyllä nyt sormet syyhyävät...

   Poista
 4. Aijai, kyllä tykkäisin asua loftissa! Upeita kuvia noissa edellisissäkin messupostauksissa. Pakko päästä messuilemaan, kun ovat tänä vuonna kotikaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin voisin kuvitellakin sinut loftiin asumaan. Nyt on kyllä messut melkein naapurissa, joten kipin kapin sinne siis :)

   Poista
 5. Lofteissa on monia elementtejä, joista tykkään. Jotkut jutut tosin oli jo liiankin rouheita minun makuun. Mutta nämä loft-kohteet näyttävät mielenkiintoisemmilta, kuin varsinaiset messukohteet...

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lofteissa on kyllä jotain ihanaa "keskeneräisyyttä", rouheutta ja normaalista poikkeavia ratkaisuja, jotka viehättävät todella paljon. Ei siis ole mikään ihme, jos tavalliset kodit eivät säväytä näiden jälkeen:)))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig