keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kaunein - ever!


Päivät Porissa ovat lentäneet taas kuin siivellä. Kahvilan sisustusta en vielä tällä reissulla kuvannut, koska sieltä puuttuu vielä muutama olellinen asia, mutta lupaan kyllä postailla teille siitäkin vielä. 

Sen sijaan kävin kamerani kanssa paikassa, jossa nuoruudessani visiteerasin montakin kertaa  (yleensä salaa tupakalla), VR:n vanhalla varikolla. Tämä rakennus on mielestäni ehdottomasti Porin kaunein, ja sitten kun tähän aletaan rakentamaan asuntoja, niin voitte olla varmoja, että minä muutan tänne. Nih, ettäs tiädätte, sanois porilaine!

Varikolla toimii tällä hetkellä varaosapankki, josta minäkin olen aikoinaan ostanut muutamat wanhat ikkunat, esimerkiksi juuri ne, jotka ovat tällä hetkellä meidän olohuoneessa (klik).

Nyt on aika pakata taas kamat kassiin, kiittää vanhempiani yösijasta ja jatkaa matkaa takaisin omille hoodeille Espooseen.SHARE:

14 kommenttia

 1. No onpa kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 2. Mä kanssa rakastan tuollaisia vanhoja punatiilisiä rakennuksia! Eilen kävin juuri Hesan edustalla Lonnan saaressa, jossa parhaillaan rempataan vanhoja miinavarastoja juhlatiloiksi. Saarella oli juuri vastaavia näkymiä kuin sun kuvissa :) Yhdessä rakennuksista toimii jo mahtava ravintola, jossa mielettömän hyvä ruoka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lonna kuulostaa ihan seuraavalta visiitti-paikalta!!!
   Miten sinne pääsee?
   Mun on PAKKO päästä... ehkä häädän kaikki muut saarelta pois, ja muutan sinne :)

   Poista
 3. Upeita kuvia tuosta vanhasta pihapiiristä. No hei, mä muutan sit sun naapuriin, isäkin asuisi sit kivenheiton päässä radan toisella puolella :-). Hauskoja mielikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nuppu<3
   Tuo olisi niin ihana paikka asua... eikä ole kuin kivenheiton päässä keskustasta. Sinne siis! Me voidaan laittaa muuttokamatkin samaan kuorma-autoon:)

   Poista
 4. Minäkin muutan sitten naapuriin, upea upea tiilirakennus, ja olet kuvannut sitä hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä... sittenhän meillä onkin mukavia bloggareita pihapiiri pullollaan:)
   Koska muutetaan?

   Poista
 5. Voi miten ihana paikka ja mitä aarteita siellä onkaa.
  Turvallista kotimatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikkea vanhaa ei pureta uuden alta pois, vaan tuokin on säilytetty!
   Ja hei, aarteita on ulkona ja sisällä... kaikkea ihanaa wanhaa roinaa:)

   Poista
 6. Katselin ensin, että Nurmeksen veturitallllihan se siinä. Ajattele miten ihanan kodin tuollaiseen saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti näitä vanhoja veturitalleja on muuallakin Suomessa... kunpa vain kaikki säilytettäisiin...
   Tuollaiseen saisi niin ihkun kodin, että tässä oikein liikuttuu:)

   Poista
 7. Nätti:) Mä haaveilen pienestä "kesämökistä" Viikkarista tai Käppärästä, mieskin innostui viime kesänä kun vietimme pidemmän aikaa Porissa:) Sinne olis kiva tulla kesäisin pariksi kuukaudeksi kun täällä alkaa olla liian kuuma:) Taitaa vaan olla niin että siellä ei enää ole sellaisia alkuperäisiä yksilöitä jäljellä joita ei olisi niin kauheasti rempattu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sellainen olisi huikea! Olen itsekin haaveillut vanhempieni pihapiirissä olevasta pienestä rakennuksesta juurikin "kesämökiksi", mutta se toimii tällä hetkellä varastona ja on niin täynnä tavaraa, että menisi puolivuotta, ennenkuin sen saisi jonkinlaiseen kuosiin:)
   Kyllä niitä "alkuperäisiäkin" sieltä löytyy vielä muutama, mutta sitä en tiedä, että ovatko myynnissä... toivotaan:) Pori on nimittäin IHANA kesäkaupunki!

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig