tiistai 14. heinäkuuta 2015

Hotelliluksusta koko perheelle

Yleisön pyynnöstä siis vielä hieman asuntomessuja...

Tämä huikea Lakka Kivitalojen kohde on varsinainen koko perheen luksushotelli. Kaikki on täällä isoa ja laadukasta. Oleskelutilat ovat valtavan kokoisia, samoin sauna ja pesutilat. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuoneensa, mikä on kyllä hieno ratkaisu. Ei tule ainakaan avioeroja tai perheriitoja hammastahnatuubien vuoksi :) Väripaletti on pidetty todella maltillisena kautta koko talon. Talosta löytyy mustaa ja valkoista sekä ripaus hieman lämpimämpiä sävyjä sieltä täältä lämpöä tuomassa.

Sisustussuunnittelun on toteuttanut Vepsäläisen oma suunnittelija, Sanna Pänkäläinen, jonka monet tietävät täältä blogimaailmasta "Inspired by love-Sannana"

Mielestäni tämä on oikein onnistunut yhdenmukaisuudessaan ja viimeistelyssään. Jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu, esille on tuotu paljon design-klassikoita, ja lopputulos on sen verran huikea, että minä, ikuinen maalaistyttö, en ehkä osaisi edes asua täällä. Mutta, jos edullisen "hotellipaketin" saisin, niin voisin kyllä mennä viikonloppua viettämään näihin puitteisiin, ei tarvita muuta kuin suklaakonvehdit tyynyille.SHARE:

18 kommenttia

 1. Heti ekasta kuvasta lähtien oon täällä ääneen huokaillu ja ihastellut. Oi kumpa toi olisi meidän... Miten voi ollakkin ihan juuri sellainen mistä oon unelmoinu, väreistä lähtien. ah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tämä viehättää sinua... joskus ne vain kolahtaa :)

   Poista
 2. Upea ja harmoonisesti sisustettu - vaan en taitaisi minäkään osata tuollaisessa asua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidokkaasti on kyllä sisustettu.... ja uskon, että on monia, joiden unelma olisi asua juuri tuollaisessa:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi, Beauty... kunpa olisit sinäkin päässyt mukaan, niin olisit nähnyt tämän ihan livenä... ja saanut hyvää seuraa siinä samalla koko päiväksi :))))

   Poista
 4. Tämä oli kieltämättä hieno, mutta tuo käyttämäsi "hotellityyli" sopii kuvailemaan tätä asuntoa hyvin. Sisustuksen täydellisyys saa varmaan monen ihastumaan. Jotain rosoa jäin kuitenkin täällä kaipaamaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla ollaan... tulisikohan sinne sitä rosoa sitten, jos raahaisi näitä mummon vanhoja romuja mukanaan:)))

   Poista
 5. Monissa sisustusohjelmissakin usein kuulee vertauksen - hotellityylistä - ja siitä, että niin monet sitä ihailevat. Onhan ne siistejä ja tyylikkäitä, mutta itse en pystyisi asumaan viikonloppua pidempään - mulla on liikaa sälää ja rompetta ja vaatteita ja muuta kamaa, mitkä vaan ei sitten sovi enää tuommoiseen sliipattuun stailiin. Kaunis kyllä katsella, mutta ehkä kodissa pitää myös asua ja elää, ei vain katsella sen kauneutta. No, toisaalta, jos on varaa tuon hintatason huusholliin mitä asuntomessuilla perinteisesti on, on ehkä myös varaa siihen siivojaan joka järkkäis mun sotkut päivä toisensa jälkeen. ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on tyylikäs ja glamouria löytyy näköjään myös! Kyllä mulle kelpais:) Selkeä ja rauhallinen sisustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuntuu jakavan mielipiteitä hieman kahtia, mutta on hienoa, että tyyli kolahtaa toisiin ihan täysillä! Toivotaan, että joskus sinulla on sitten tällainen koti:))

   Poista
 7. Ihanat kuvat olit napsinut mun kohteesta!! :)

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä taitava kuvaaja! Ei voi muuta sanoa! ;) ajattelin osallistua myös johonkin valokuvauskussille kun lapset vähän kasvavat! Minkä sortin koulua käyt? Kun olen ymmärtänyt että valokuvausta opiskelet? Olet kyllä niiin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja tänks <3

   Minä käyn tällä hetkellä Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan opintolinjaa. Loppuvuodesta pitäisi sitten valmistua... katsotaan, kuinka naisen käy:))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig