tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ewa i Walla OCH Frida i Esbo

Minulla on ihka oma Ewa!

Olen ihastellut näitä Ewa i Wallan vaatteita jo iät ja ajat, ja nyt minulla on vihdoin ihan oma!

Tai on tämä minulla ollut jo kesäkuusta asti, mutta nyt oli pakko ikuistaa tämä kuviin, sillä niin ahkeraan olen tätä pitänyt ja pessyt pitkin kesää, että on pieni pelko, että kuluu kohta puhki!

Huomaattekos nuo ihanat röyhelöt tuossa toisessa hihassa, ja epäsymmetrisen helman, ja hauskat leikkaukset ja laskokset, ja, ja... Niin, ja hei, on tässä taskutkin, ja niitähän aina tarvitaan.

Löysin omani Country Whitesta, ja juuri kun klikkailin tuonne verkkokauppaan, niin näin kaikkia muitakin Ewoja siellä alennuksessa. Mä en kestä!

Kävin kuulkaa hammaslääkärissä, ja uskokaa tai älkää, niin nyt mulla on toinen etuhammas lyhyempi, kuin toinen. Siis ihan oikeesti! Hammaslääkäri, joka paikkaili lohjennutta etuhammastani sanoi, että minulla on sen verran vaikea purenta, että hän teki sen sellaiseksi, millainen sen kuulemma kuuluu olla. Jaa mitä!! Onko mulla ollut tähän asti siis vääränlaiset ja liian isot hampaat. No onneksi on nyt ainakin toinen etuhammas sitten standardien mukainen!!! Voitte olla varmoja, että tämä ei jäänyt tähän. Ilmaisin melko vahvasti mielipiteeni, ja varasin uuden ajan heti huomiselle. Sanoin, että minä tulen visiteeraamaan siellä tasan niin kauan, kuin hammas muistuttaa sitä, joka minulla vielä toissapäivänä oli. SHARE:

10 kommenttia

 1. Minulle hammaslääkäri on tehnyt saman, murr.
  Ihana tuo sinun Ewa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!!! Mikä niitä hammanlääkäreitä oikein vaivaa...

   Ewa on ihana!

   Poista
 2. Ihania kuvia Frida, tuo tunika on aivan upea. <3 Ja onpas hammaslääkäri... Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiti, murunen <3
   Tämä on kyllä ihana... ei purista eikä kiristä, on vähän naisellisia juttuja ja persoonallisen näköinen. Ewa tais tehdä tän mulle :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia, ja Evan vaatteet on ihan sinun näköisiä :)
  Tuo hammas juttu: What!!??
  Ihanaa päivänjatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)
   Ewat tuntuvatkin niin kotoisilta (ihan niinkuin minulla olisi näitä enemmänkin - hih!)
   Mä olen nyt kaivanut kännykästä muutamat vanhat selfiekuvat, jotta voin näyttää sille hammaslääkärille, minkälaiselta hammaskaluston pitää näyttää, ennenkuin suostun poistumaan sieltä. Ehkä se auttaa :)

   Poista
 4. Kiva mekko! Ja kivat kuvat. Onkohan muuten nuo hampaatkin EU-standardoitu? Hahaaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Kati :)

   Hihiii... jos vaan onkin, niin nyt mulla on sitten standardisoimattomat hampaat. Kävin tänään nimittäin uudemman kerran hammaslääkärillä ja sain siitä sellaisen kuin halusinkin... JEEE!

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig