lauantai 2. toukokuuta 2015

Väriä ja kontrastia


Huhtikuu oli hyvä kuukausi.
Uskon siihen, että sisäiset tuntemukseni näkyvät myös kameraan tallennettuina, ja ihan selkeästi minä olen saanut tallennettua kuviini hieman väriä, enemmän kontrastia ja pientä voimaa verrattuna aikaisempiin kuukausiin.

Toivotaan, että toukokuu tuo tullessaan sitten vielä pienen auringonpaisteenkin :)

Tänään pitää varmaan lähteä täältä mökistä ulos. Melkein kaksi päivää olen nyt haahuillut villikset jalassa ympäri kämppää, lukenut kirjoja, pyykännyt, katsellut telsua ja innostunut tekemään jopa muutaman ristikon (kyllä - olen ihan valmis vanhainkotiin!). Niin, ja olenhan minä jopa siivonnutkin hieman. Mutta hei, enough is enough ja tänään pitää taas nähdä elämää myös näiden seinien ulkopuolella! 

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihanan rennolta kuulostaa sinun pari päivääsi! Meillä taas on ollut hulina ja hälinä päällä! Lähinnä desibeli tasolla :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä se välillä tekee hyvää vaan olla:) Itsellä on ollut tyttären 18v juhlat ja vappuhulinat ja nyt vasta alkaa viikonlopun huili!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee... ja on tehnyt hyvää täälläkin. Mutta rajansa kaikella. Ei sitäkään montaa päivää jaksa. Nyt on akut ladattu ja voi taas rientää eteenpäin:)
   Rentoa kotoilua sinulle, näin juhlien jälkimainingeissa...

   Poista
 3. Mutta eikö teekin hyvää vaan haahuilla muutama päivä?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TEKEE! Tosi hyvä... nyt voi taas alkaa sinkoilemaan sinne tänne:)

   Mukavaa sunnuntaita sinulle, Outi!

   Poista
 4. Tervetuloa pyörähtämään markkinoilla! Menoa riittää taatusti! Tosin Peten nähdäksesi joudut matkustamaan Turkuun asti! :)
  ps. Kaunis kaunis kuvakollaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan hitsin vitsi... enhän minä sinne asti ehtinyt. Pete-poka olisi ollut kiva nähdä, mutta harmi ettei ollutkaan paikalla:)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig