sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Valkoinen sunnuntai-moodTäällä on ihanan hiljaista! Nautin sunnuntai-aamuista ihan mielettömästi. Ensinnäkin saa nukkua pitkään ja sitten nauttia kahvia pitkän kaavan mukaan. Olen tottunut juomaan oman kahviannokseni heti aamulla. Moccamasterini keittää kiltisti minulle joka aamu kahdeksan kuppia, ja sitten niitä hörpitään antaumuksella pitkin aamua ja aamupäivää.

Eilen illallakin oli aika hiljaista, kun lapsukaiset lähtivät molemmat omille teilleen ja tapaamaan kavereitaan. Niinpä minä vedin reippaasti lenksut jalkaan ja lähdin tuoksuttelemaan raikasta kevätiltaa. Tuomi kukki ja sateen raikas maa tuoksui aivan ihanalle. Välillä jopa sellaiselle "mudalle". Tuli ihan lapsuus mieleen. Se, kun systerin kanssa kirmailimme pitkin maita ja mantuja lantsarit jalassa, ja aina välillä pistimme kaupan pystyyn ja myimme toisillemme ketunleipiä. Voi sitä ihanaa ja huoletonta lapsuutta. Onneksi on lämpimiä muistoja.

Leikin viimeyönä taas taksia, kun noudin kylän pojat (omani mukaan lukien) Helsingin keskustasta, ja tiputtelin sitten yksi kerrallaan omiin koteihinsa. Olipas reippaita nuoria miehiä. Jokainen kiitti kohteliaasti kyydistä, ja voin sanoa, että ilo oli ihan täysin minun puolellani. On niin vähän enää asioita, joita voi 18-vuotiaitten poikien eteen tehdä. Olkoon tämä sitten yksi niistä asioista. Sitäpaitsi muistan, että minua ja siskojanikin on heitetty ja haettu nuoruudessa todella usein, ja haluan ihan samaa omille pojilleni: saada heidät turvallisesti kotiin.

Tämän päivän valokuvaus-inspiraatio lähti liikkeelle näistä ihanista lasinalusista, jotka löytyivät kierrätyskeskuksesta, sekä tuomenkukista, joita kannoin siis eilen illalla kotiin. Lasinalusista tuli kynttilänalusia ja tuomenkukat pääsivät kauniiseen lasipulloon. Ihana raikas, valkoinen sunnuntai on nyt täällä! Nautitaan siitä...SHARE:

18 kommenttia

 1. Taas niin kauniita kuvia ♡
  Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Outi!

   Kiva, että olen saanut ilostutettua sinun sunnuntaitasi näillä kuvilla:)

   Poista
 2. Ihania kuvia sunnuntai aamuun! Todella ihanaa että hoidat lapset turvallisesti kotiin <3 ja ihana että jaat näitä arjen tavallisia asioita kirjoituksissasi! Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Jonna!

   Olen itsekin ollut tyytyväinen näihin taksireissuihin, vaikka yöheräykset eivät mitään nannaa olekaan. Pääasia, että mitään ikävää ei pääse tapahtumaan, ja poitsut saadaan turvallisesti kotiin:)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita kuvia <3 Rentoa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini... Kyllä täällä on otettu rennosti, ja eikös sunnuntaisin juuri pitääkin olla ihan relaa:) Mukavaa iltaa sinulle...

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja tunnelmia!
  Ja kyllä - mieluummin niitä nuoria kuskaa kun pelkää sitä, pääsevätkö kotiin turvallisesti <3
  Aurinkoista helluntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lady

   Tänään on kyllä ollut kivan rennot vibat koko päivän... toivottavasti myös sinulla:)
   Mä haen poikia tosi mielelläni, sillä muuten on kokoajan pieni pelko takaraivossa, että jotain ikävää sattuu...

   Muksaa illanjatkoa sinulle, ihana...

   Poista
 6. Tuomen tuoksu on ihanan vahva, tulee lapsuudenkoti mieleen, sillä pihassa on useita tuomia. Meillä tuoksutellaan morsiusangervoa. Otin muutaman oksan sisälle ja kylläpä tuoksuu. Kevätaika on sitten ihanaa! Nähdään viikon päästä kauniissa maisemissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulle lyö kanssa lapsuusmuistot läpi... HAUSKAA!
   Nuo tuomenkukat eivät kovin kauaa kestä sisätiloissa, joten voi olla että täälläkin siirrytään seuraavaksi johonkin angervoihin. Täytyypä taas silmäillä, mitä kaikkea lenkkipolun varrelta löytyy:)
   Tuota ensisunnuntaita tässä vielä hieman pähkäilen... katsotaan. Ehkä nähdään:))))

   Poista
 7. Herkkiä tunnelmia olet jälleen onnistunut vangitsemaan kauniisiin kuviisi. Ja poikasi on oikea onnenpekka kun sillä on noin ihana, rakastava, huolehtiva mamma. Kaikki lapset eivät valitettavasti ole näin onnekkaita :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kikka.
   sinä se jaksat aina nostattaa meikäläisen mielialaa näillä positiivisilla kommenteillasi. Olet ihana!

   Poista
 8. Nämä kuvat.... <3 ihan mielettömiä :)

  VastaaPoista
 9. Minä niin rakastan näitä sinun ottamia kuvia. Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Hansu!

   Et usko, kuinka ihanaa on lukea tällaisia kommentteja... KIITOS!

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig