tiistai 19. toukokuuta 2015

Tulppaaneita ja oikopolkujaKuka on sanonut, että kukat pitää laittaa pystyyn? Onneksi ei ketään, sillä innostuin tekemään simppelin asetelman tulppaaneista tällaiseen laakeaan lasikulhoon, jonka olen saanut 30-vuotislahjaksi, ja olen edelleen ihan ihmeissäni, miten olen saanut kuljetettua sitä mukanani kaikki nämä vuodet - ja EHJÄNÄ!

Muistan, kun sain tämän niin lahjan antaja oli laittanut siihen vettä, kukkia ja kelluvia kynttilöitä, ja voi vitsit, kuinka se oli kaunis!


Minun sokerihammastani kolotti eilen ihan vietävästi. Söin vaahtokarkkeja (kiitos vain vanhemmilleni, jotka ne kantoivat tänne meille), loput mutakakusta, jonka leivoin sunnuntaina, hunajapaahdettuja cashew-pähkinöitä ja kaikkea mahdollista, mitä vain käteeni löysin kaapeista ja pöydiltä. Johan oli olokin aika eksoottinen tämän jälkeen.

Niinpä, melkein tunnin mietittyäni, kiskaisin lenkkarit jalkaan ja päätin lähteä ähkyssäni pienelle kävelylle. Koska askeleet tuntuivat jotenkin raskailta, päätin hieman oikaista tutulta lenkkipolultani, ja niinhän siinä kävi, että löysin itseni vielä kauempaa. Sitkeästi ajattelin, että kyllä täältä joku reitti löytyy takaisin tutulle polulle, mutta taisin mennä koko ajan kauemmas ja kauemmas, koska kun pääsin kotiin, niin huomasin, että olin "oikaissut" onnistuneesti itseni tunnin pidemmälle lenkille, kuin yleensä.

 Suihkuun mennessä minua jo hymyilytti. Tajusin tässä piilevän oivan opetuksen: onhan se elämässäkin vähän niin, että kun yrittää ottaa oikopolkuja, niin saattaa päätyä pidemmälle reitille, kun mitä alunperin edes ajatteli.


SHARE:

18 kommenttia

 1. Ihana postaus Frida!!! Positivisuus huokuu sinusta <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihana opetus, ja todellakin toimii ohjeena elämän jokaisella osa-alueella ♡

  VastaaPoista
 3. Sinä olet kyllä aivan käsittämättömän positiivinen ja aito ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jossu:)
   En minäkään ihan aina jaksa olla positiivinen, mutta yritän parhaani. Muutenhan elämä olisi ihan liian tylsää ja ankeata:)

   Poista
 4. Kyllä! Ihana oivallus. Eikö olekkin ihana tämä elämä kun se opettaa joka hetki kun vain pysähtyy miettimään. Minäkin rakastan oikein syventyä miettimään, elämän eteen tuovia opetuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämäkin menee kyllä joskus överiksi, ja asioita jää mietiimään ihan liikaakin:)
   Mutta kyllä niitä oivalluksia voi tehdä ihan joka päivä..

   Poista
 5. Kyllä! Ihana oivallus. Eikö olekkin ihana tämä elämä kun se opettaa joka hetki kun vain pysähtyy miettimään. Minäkin rakastan oikein syventyä miettimään, elämän eteen tuovia opetuksia.

  VastaaPoista
 6. Se oli sitten oikotie onneen, sait kulutettua herkut ja sait hyvän mielen ulkoilusta :)

  VastaaPoista
 7. :-) positiivisuutesi on uskomaton ! Yritän parhaani mukaan ottaa oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... aina joka toinen päivä:))) Ei tämä meilläkään ole mitenkään jatkuvaa, mutta yritän opetella näkemään enemmän asioiden hyviä puolia. Onneksi kaikkeen oppii...

   Poista
 8. Olen samaa mieltä Outin kanssa - onnen oikotien löyisit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin taisin löytää... ainakin olin aika onnellinen tuon reissun jälkeen:)))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig