keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Taulut seinilleTäällä on laitettu tauluja seinään. Olen nyt pari kuukautta tuijotellut näitä blancoja seiniä, ja se on itseasiassa tehnyt ihan hyvää. On nimittäin hieman paremmin hahmottunut se, että mihin haluan tauluja ja mihin taas en. Kannatti siis suunnitella näinkin pitkään, sillä nyt olen aika tyytyväinen. Eikä ole tarvinnut lyödä ylimääräisiä nauloja seiniin.

Kuten huomaatte, kaikki ovat mustavalkoisia. Mitäköhän se kertoo asukista... ei ole harmaata aluetta, ei sitten ollenkaan. Se on joko tai. Mustaa tai valkoista!

Olkkariin tuli hieman erikoisempi taulu-viritelmä, kun siirsin tuon liikuteltavan "ikkunaseinän" tuonne peränurkkaan. Siinä sattui olemaan yksi naula jo valmiina, ja kun kokeilin siihen taulua, niin innostuin lyömään siihen toisenkin naulan.

Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä taulu, joka on laitettu naulakkoon roikkumaan, on parikymmentä vuotta vanha, ja olen saanut sen silloin rakkaalta ystävältäni, jonka kanssa olimme kuin siskokset. Ystävyys ja sielujen sympatia jatkuu edelleen, vaikka asummekin ihan eri paikoissa.

Viimeisessäkin kuvassa vilahtava Hannah Lemholtin valokuvataulu on sekin ihanalta ystävättäreltä... taitavat tytöt tietää, mistä tämä emäntä tykkää :) 

Vaikka taulut ovat värittömiä, niin kai huomaatte, että meille on muuttanut ihana fuksian värinen neilikka. Tässä kohdin juttu meni niin, että tuo huikea harmaa saviruukku jäi ensin käteen Home Bazaarista, ja sitten piti rientää tukka putkella Plantageniin, jotta sen sai esille.

Nyt kerään nopsaan rojut ja romppeet kasaan, ja teen "silmänlumesiivouksen" sillä kohta saan maailman parasta seuraa :) On se vaan niin hienoa, kun on rakkaita ystäviä elämässä.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Bjuutiful Frida!! Yes, välillä kannatttaa miettiä tarkkaan minne asiat laittaa :)) Oikein ihania hetkiä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, darling... hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai mitenköhän se oikein meni:)))

   Poista
 2. Ystävät ovat elämän suola.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, todella <3
   Elämä olisi niin tylsää ilman ystäviä...

   Poista
 3. Kolmannessa kuvassa tosi mageet, lamppu, taulut .... kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos <3
   mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig