torstai 14. toukokuuta 2015

Farkkua ja pellavaa

Kääk ja huoh! Olen nyt viimeiset pari päivää istunut melkein tauotta koneen ääressä, ja tehnyt photoshop -etätehtäviä kouluun. Tänään onneksi sain lähteä luonnon helmaan, kun yhteen valokuvatehtävään piti kuvata uusi tausta. Käytin tietenkin tilaisuuden hyväkseni, ja otin samalla muutamat kuvat uusimmista hurahduksistani: sinivalkoisesta huivista, farkuista ja valkoisesta pellavapaidasta. Voi, kuinka raikkailta ne tuntuvatkaan päällä! Asun tietenkin viimeistelee tuo kirpparilta löytämäni farkku-kassi, josta oli kyllä valitettavasti vetskari rikki... olisi himskatti sentään, pitänyt testata se jo paikanpäällä. Nyt pitää sitten hankkia uusi vetoketju ja tikata se kiinni. Onneksi se luonnistuu kyllä, on vaan niin pirun tylsää puuhaa...

Ja sitten vinkkinä niille, jotka taistelevat niitten parinkympin kauko-laukaisimien kanssa: Nyt löytyi hyvä malli. Toimii hieman kauempaakin, eikä tarvitse osoittaa kättä ihan suoraan kameraan. Tämä on merkiltään Hähnel, ja ostin sen aikoinaan Rajalasta. Näitä löytyy ymmärtääkseni moneen kamera-malliin ja on ihan unelma! Tähän saa ajastettujakin toimintoja, ja sarjalaukaisua, ja vaikka mitä muuta... Ja on helppokäyttöinen. Tuo isompi osa tulee kameran salamakenkään ja laukaimen voi sujauttaa vaikka taskuun. Kyllä kuvaaminen vaan on niin kivaa.... ja kuka muka sanoi, ettei tämä ole välineurheilua, häh?!

Nyt jumiudun hetkeksi TV:n ääreen, sitten nukkumaan ja huomenna pirtsakkana taas koulun penkille, ja innolla uutta oppimaan.

Pellavapaita: KappAhl
Farkut: H&M
Huivi: Kappahl
Takki: Indiska
Kassi: Diesel
Lenkkarit: Adidas


SHARE:

10 kommenttia

 1. Voi miten kaunis asu ja niin seesteiset kuvat. Näytät oikein nätiltä.
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi!

   Tämä on tällainen "casual" look:) Kyllä farkku vaan nuorentaa, eiksjee?!

   Poista
 2. Niin kauniina! Ja tosi hyvä vinkki tuo kaukolaukaisin. En tosin juuri kuvaile itseä, mutta ehkä kameran toiselle puolelle tuleminen useamminkin olisi jopa jo suotavaakin :D Ja jopa terapeuttista :D jaonhan siitä hyötyä moneen juttuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura<3

   Itseasiassa, olen huomannut, että kameran eteen astuminen on kyllä IHAN OIKEASTI terapeuttista! Tai ainakin minulle on tehnyt hyvää, joten suosittelen oikein lämpimästi aina välillä kokeilemaan:) Alkaa katsos pikkuhiljaa hyväksyä itseään sellaisena kuin on...
   Mutta joo, olen tähän asti taistellut sen "halvimman" kaukolaukaisimen kanssa, eikä se ole ollut ollenkaan kivaa. Tämän nykyisen kanssa on paljon mukavampaa.

   Poista
 3. On se vaan rauhoittavaa ja ihanaa istahtaa kivelle tai kaatuneen puun rungolle ja olla vaan.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis yhdistelmä tuo pellava ja farkku. Ihania kuvia olet taas ottanut. Mukavaa kevättä sinulle!
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Tirriäinen:)

   Mukavaa kevättä myös sinulle... aurinkoa odotellessa...

   Poista
 5. Kauniit kuvat, kaunis keväinen asu!
  Kiitokset kaukolaukaisinvinkistä. Minulta sellainen puuttuu, etsinnässä on kyllä ollut jo pitkään mutta oikeaa ei ole tullut vastaan. Tuota voisin harkita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, AnuElina!

   Niitä ihan halvimpia kaukolaukaisimia ei kyll kannata edes miettiä. Niiden kanssa menee vain hermo, ja kuviin tulee vääntyneitä naamoja, turhautumista ja irvistyksiä:)))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig