torstai 30. huhtikuuta 2015

www.visitnaantali.fi/POPdesignIhan selkeästi halusin tuoda palan idyllistä Naantalia mukanani tänne Espooseen, kun kamerassa oli yli 500 kuvaa parin päivän reissulta. Silläkin uhalla, että alan kuulostamaan Naantalin matkailunedistämiskeskukselta, niin latailin niitä tänne :) 

Seassa on kuvia ystävättäreni ihanasta Pop Design -puodista, jota olin rymsteeraamassa ja stailaamassa uuteen järjestykseen. Oli taas ihan huippukivaa kääriä hihat ylös ja päästää visualisti minussa valloilleen. Ja hei, mikä parasta; kauniita tavaroita on niin kiva pyöritellä ympäri puotia.

Putiikki avaa ovensa siis tänään, vappuaattona klo 10-15, joten piipahdelkaa ihmeessä sinne ihastelemaan summer-fiilistä. Ensiviikon ja kesän aukioloista Wilma ilmoittelee omilla fb-sivuillaan (klik, klak), joten niitä kannattaa seurailla pitkin kesää.

Ajattelin eilen illalla tullessani käydä ruokakaupassa, ettei tänään tarvitse lähteä ruuhkaan jonottelemaan, mutta kun pääsin kotiin, niin ruokakasseissa ei ollut juuri muuta kuin leipäjuustoa, pähkinöitä ja suklaata. Siis missä tämän naisen ajatukset ovat taas lennelleet (Naantalin vanhassa kaupungissa varmaan). Eli jos aion syöttää lapsilleni nyt vappuna jotain muutakin kun näitä, niin täytyy varmaan otta tuo sama reissu uusiksi.

Näillä tunnelmilla toivottelen teille ihanaa, aurinkoista, rauhallista ja viihtyisää vappua. Otetaan iisisti sen kuplajuoman kanssa :)


SHARE:

20 kommenttia

 1. Ihanan näköistä ja jälleen kerran olen räpsinyt ihania kuvia! Mä olen käynyt Naantalissa joskus vuonna nakki ja muusi jossain koristurnauksessa ;D!

  Hah! Ajatukset aika levällään täälläkin :)) ! Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä pelkästään kuvissa, vaan siellä on ihan OIKEESTI ihanaa:)

   Mukavaa vappua sinulle myös!

   Poista
 2. Makeita kuvia! Naantali on minulle erittäin tuttu paikka, sillä isovanhempani asuivat lähellä, ja monet uintireissut on tehty Nunnalahdella. Iloista Wappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on sitten melkein sinun "kotikaupunkisi", I H A N A sellainen!

   Iloista vappua myös sinulle...

   Poista
 3. Fridan matkailunedistämiskeskus tuotti ainakin täällä tulosta, sillä mä päätin just nyt viettää yhden kesäviikonlopun Naantalissa :) Vapuksi me suunnataan ihan kohta tuonne iloiseen itä-Suomeen miniksen kanssa kaksin, vähän äiti-tytär laatuaikaa ♥ Ruokapuoli on vielä ihan auki, kai me ehditään johonkin kauppaan matkan varrella ennen sulkeutumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoooo!

   Kyllä tuolla yhden viikonlopun saa kulutettua todella hyvin... Ihana kaupunki, vaikka ei se iloinen Itä-Suomikaan huono vaihtoehto ole:)

   Mukavaa vappua!

   Poista
 4. Mulle käy kyllä samoin kuin Katjalle. Olen käynyt Naantalissa viimeksi lasten kanssa Muumimaassa. Kiitos vinkistä uuteen puotiin, tykkäsin sivusta ja liityin seuraavaksikin 💐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Sillä viikonloppu Naantalissa on aivan mahtava pieni mielenkohottaja:)

   Mukavaa vappua!

   Poista
 5. Ihania kuvia! Olen käynyt Naantalissa vain pikapyrähdyksellä muutama vuosi sitten, auton ikkunasta katselin kauniita maisemia. Ehkä asian voisi korjata jossain vaiheessa ja nousta autosta uloskin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas... josko kesä 2015 olisi sitten sinulle sellainen, jolloin uskallat nousta jo autosta uloskin Naantalin kohdalla:)))))

   Poista
 6. Olipa ihania kuvia! Täytyy ensi kesänä viimeistään päästä taas Naantaliin. Hyvää vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nina<3

   Minäkin aion mennä kesällä uudestaan. Sieltä saa ihanat vibat mukaan:)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Vaikka Naantali on suht lähellä, niin ei ole tullut poikettua. Asia täytyy kyllä korjata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Suffeliini:)

   Monta kertaa paikat, jotka ovat liian lähellä, ovat vähiten visiteeratut. Onneksi asian voi korjata hyvinkin helposti:)

   Poista
 8. Ihana kotikaupunki näyttää toisen silmin vielä ihanammalta:-). Kauniita kuvia ja liikkeessäkin pitää nyt ehdottomasti piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle!
   Näinhän se on, että ulkopuolisen silmin kaikki saattaa näyttää ihan erilaiselta, kuin mihin itse on tottunut:)

   Poista
 9. Naantali on myös minun kotikaupunkini. Suosittelen kaikille lämpimästi �� Voitte käydä syömässä/kahvila/pelaamassa golffia Kultaranta Resortissa..sekä puutarhakierroksella Kultarannassa. Myös Kustaviin ajaa nopeasti jolloin Kustavin savipaja miljöinee tarjoaa jokaiselle jotakin. Eikä tässä vielä kaikki ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä...
   Ehkä minunkin pitää tulla vielä kesällä uudestaan, kun kaikki nämä jäi kokematta:)

   Poista
 10. Ihana Naantali, entinen kotikaupunkini kokonaista 12 vuotta:) Kiitos kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos... Taitaa Naantali olla vähän niinkuin hyvä viini: paranee vain vanhetessaan:)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig