keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ihan uuttaUusi kuu, uudet hoodit ja uudet Addut.

Uusista lenkkareista innostuneena kävin tutustumassa meidän naapurustoon. Löytyi vaikka mitä; hylättyä, rumaa ja kaunista. Vaikka minun silmääni tarpeeksi rumakin on kyllä kaunista :)

Ostin nämä lenkkarit jo melkein kuukausi sitten, mutta en ole malttanut ottaa niitä käyttöön aikaisemmin. Ehkä odottelin uusia polkuja niiden kanssa talsittavaksi. Nyt olen tyytyväinen, että sain niihin vähän kuraa pohjiin. Eivät ole ihan niin psykedeelisen valkoiset, kuin kaupasta ostettuna.

Taitaa olla valkoiset lenksut kuulkaa muotia tällä hetkellä, kun kaupan myyjäkin sanoi, että nyt minusta tulee trendikäs (ihan niinkuin en olisi sitä jo ollut valmiiksi)!

Tänään meillä on tiedossa taas kankaanpainantaa ja siinä samalla jatkan verho-taistelua. Olen nyt sovitellut ainakin kolmia eri verhoja meidän olkkariin, ja aina revin ne alas, kun tuntuu, etteivät näytä hyvältä. Taistelu siis jatkuu...


SHARE:

8 kommenttia

 1. Aina olet ollut trendikäs, mutta nyt olet megatrendikäs ☆
  Hauskaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaaaa! Sä olet kyllä niin ihana arjen piristäjä:)
   Mukavaa viikkoa myös sinulle, Outi.

   Poista
 2. Ihanat kuvat Friiduli ja sä oot aina super stylish ;) <3.

  VastaaPoista
 3. Ehkä täytyy itsekin sitten katsella seuraavaksi valkoisia lenkkareita :D Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen:) Me aikuisetkin halutaan katsos olla trendikkäitä...

   Poista
 4. Hienot tossut! :) itse en ole uskaltanut täysvalkoisia tossuja ostaa kun aina pelkään, että ne menee likaiseksi (kaikki kengäthän menee...mutta valkoisissa se näkyy niin helposti). Jospa uskaltaisin seuraavalla kerralla kun lenkkarit pitää ostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan mukaan valkolenkkaristen jengiin :)

   Mulla on yhdet vanhat valkoiset, ja olen pessyt niitä jopa pesukoneessa. Sitä paitsi kaupan mukava myyjä tiesi kertoa, että näille lenksuille löytyy jopa valkoista paikkamaalia.

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig