maanantai 27. huhtikuuta 2015

Haluan sinulle hyvääJaahas, ihanaiset. Se olisi taas maanantai ja minä ainakin olen ihan innoissani tästä viikosta. Pääsen tällä viikolla visiitille kauniiseen Naantaliin, ja mikä parasta, tekemään sellaista, josta tykkään ihan kympillä; laittamaan rakkaan ystävättären puotia myyntikuntoon. 

Olen tässä kuulkaa viimeaikoina miettinyt paljon sitä, kuinka ihmiset sanovat haluavansa toisille hyvää, ja tullut siihen lopputulokseen, että joidenkin suusta se on valitettavasti vain sanahelinää. Etenkin, kun halutaan hyvää vain silloin, kun toisella menee huonosti, tai ainakin huonommin kuin itsellä.

Totuushan on se, että muita ihmisiä emme voi muuttaa, mutta sinä ja minä voimme tänään päättää, että olemme aidosti iloisia jonkun toisen puolesta. Tulette huomaamaan, että siitä tulee hyvä mieli niin itselle, kuin toiselle. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin jakaa hyvää ympärilleen!SHARE:

32 kommenttia

 1. Frida, tervetuloa Naantaliin! Totta kirjoitat tuosta sanahelinästä.Mutta onneksi löytyy myös ihania ihmisiä jotka tarkoittavat sitä mitä sanovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on tosi kiva tulla.... kai olette tilanneet auringon paistamaan tällä viikolla:)))
   No joo, onneksi on myös niitä, joiden rakkaus ja sanomiset ovat ihan aitoa. Onneksi!

   Poista
 2. Toisen ilo on myös oma ilo, vai miten se sanonta menikään. <3<3

  VastaaPoista
 3. Ehkä siinä hyvän mielen (tai muun) jakamisessa toisille, pitäis opetella jakamaan ihan vaan toisen iloksi...eikä ajatella sitä saako siitä itse iloa vai ei, että niinkuin se omalehmä ojasta pellolle tms. muualle ;) Ja juu, olet oikeassa, että paljon on niitä jotka huomaavat vasta kun menee huonosti, ja juurikin mieluusti huonommin kuin itsellä, ja ollaan niin empaattisia ja ihania ja kun tilanne tasaantuu ja päivä vaihtuu, ei muistetakaan että ai niin, se yksi ystävä jota ystäväkseni kutsun, on edelleen olemassa, vaikka sillä nyt hyvin taas pyyhkiikin. Olisko se jotain meidän sisäistä perikateutta, että ei olekaan sitten enää sitä "kiinnostusta" kun voikin olla että kaverilla pyyhkii jopa paremmin kun itsellä. Tämmöistä tää on, elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se pitäisi mennäkin... että ilon jakaminen olisi täysin pyyteetöntä. Monta kertaa vain toisen ilo muuttuu myös omaksi iloksi:)
   Niinhän sitä väitetään että meissä suomalaisissa on peruskateutta luonteessa. Kunpa se ei olisi totta...

   Poista
 4. Viisaita sanoja, näinhän se menee. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ah kuinka kauniita kukkia ja iik, mä kans haluun Naantaliin ;) on yks suomen kauneimmista paikoista ja niin sopivan lähellä Turkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... vähän innostuin taas photoshopin kanssa, kun sain pionit kuvattua:)

   Naantali on ihana kaupunki... tykkään, ja ihan innoissani olen lähdössä sinne. Ei ole kyllä Turkukaan hassumpi:)))

   Poista
 6. Ihan samaa olen miettinyt, ja tiedät kyllä minkä jälkeen. :))
  Mutta, niinhän se on, noiden kurjien juttujen aikana ne jyvät ja akanat erottuvat,
  ja sen jälkeen tietää keiden kanssa kannattaa elämänsä jakaa.
  Halit sinne.
  Harmi ettei nähty pippaloissa, mutta nyt on täällä niin paljon kaikkea jänskää menossa ettei millään ehtinyt sinne saakka. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... toivottavasti sulla on asiat jo hieman loksahdelleet oikeille paikoilleen:)))

   Mä en millään malta odotella, että mitä jänskää sulla siellä on menossa...

   Poista
 7. Jos jokainen kykeneväinen laittaisi hyvän kiertämään niin kuinka paljon ihanampi maailma olisikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä on niin totta! Sinä ja minä voitaisiin aloittaa, niin toivotaan, että muutama muu seuraa perässä, kun näkee, kuinka autuas mieli ja hyvä elämä siitä seuraa:)

   Poista
 8. Niin totta joka sana <3
  Ihanaa oli nähdä lauantaina ja sä olet meidän voittaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavaa tavata sinuakin... olen aina niin iloinen ja nauravainen ja tartutat tuon hyvän tuulen kaikkiin, jotka ympärilläsi pyörivät. Ihana, Sanna!

   Ihanaa, että mulla on ihan omat tukijoukot:)))

   Poista
 9. Minulle aina suurta tuottanut iloa, kun ystävillä menee hyvin ja suurta surua jos elämä koettelee. Mutta tosi ystävät taatusti seisovat rinnallasi vaikka mitä tapahtuisi <3! Ja yhdyn Sannan sanoihin, silmissäni olet voittaja, niin elämässä kuin bloggaajana. Halaus ja suukko <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Piiuli:)))

   Halauksia myös sinne rannikolle.... ja tyttärelle myös:)

   Poista
 10. Onneksi elämä tuppaa opettamaan meitä kaikkia jollain tapaa :) Joitakin ennemmin ja joitakin myöhemmin...mutta jyvät varmaan osataan jo erottaa akanoista <3 Ainakin kun ikälukema alkaa nelosella, hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... siihen minäkin uskon. Ja uskon myös siihen, että samoja vastoinkäymisia tulee eteen niin kauan, että niistä oppii ja pääsee elämässään eteenpäin:)
   Onneksi ikä on tuonut tullessaan jo hieman tuota selektiivisempää ajattelua, ja on jo helpompi jättää kateelliset ja katkerat ihmiset omaan olotilaansa. Eihän kaikkien kanssa tarvitse olla tekemisissä, eihän :))))

   Poista
 11. "uskon myös siihen, että samoja vastoinkäymisia tulee eteen niin kauan, että niistä oppii ja pääsee elämässään eteenpäin:)"

  No ilmankos mäkin samojen asioiden kanssa painin aina uudestaan ja uudestaan..en siis vieläkään yli viiskymmpisenä, yli 20 v.n jälkeen ole oppinut jotain...toivottavasti joskus kumminkin tuo asia "avautuu", ja opin ja pääsen tästä dilemmasta, Hienoa, loit muhun uskoa, että kyllä se jonkun mutkan takana luuraa, se "oppi"...Tähän ehkä vielä pitäis lisätä mitä juuri tuli mieleeni, että: ei oppi ojaan kaada ;) Hauskaa vapun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa... kiva, jos olen saanut pienen uskon pilkahduksen aikaiseksi:)

   Hauskaa vappua myös sinulle:)

   Poista
 12. Ninä olen huomannut, että kun tulee tosi vaikea hetki, vakava sairaus tai muuta vastoinkäymistä, vain aidot ystävät pysyvät rinnalla tapahtuipa mitä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Tärkeintä kuitenkin on, että niitäkin ystäviä löytyy:)

   Poista
 13. "Successful people build each other up.
  They motivate, inspire and push each other.
  Unsuccessful people just hate, blame and complain."

  Hyvä postaus tärkeästä aiheesta! Usein omassa elämässään epävarmat ihmiset ovat juuri niitä, jotka eivät osaa iloita toisten onnesta, vaan lyttäävät mieluummin. Onni on usein ansaittu kovalla työllä enkä voi ymmärtää, miten jonkun onni olisi keneltäkään pois. Päinvastoin. Itsehän me teemme oman elämämme valinnat - ne, jotka voivat johtaa juurikin siihen huomisen onnellisuuteen ;D

  Aurinkoa päivääsi Frida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän meillä ei voi olla tuollaista kulttuuria, että "tuetaan toisiamme ja autetaan vieläkin korkeammalle". En kestä! Loppujen lopuksi kuitenkin jokainen rakentaa oman elämänsä, eikä toisen onni voi olla milloinkaan toiselta pois.

   No, toisaalta voi olla hyvä, että tämän ainakin tiedostaa, niin ei tule välttämättä sitten suuria pettymyksiä joidenkin ihmisten kohdalla :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig