lauantai 7. maaliskuuta 2015

KuvauskeikatKauan kun miettii, niin kyllä sitä jossain vaiheessa tarttuu oikein toimeenkin.

Vihdoin ja viimein rakensin tänne blogiin uuden sivun, johon keräilin kaikkia ottamiani valokuvia matkan varrelta. Tuonne valokuvaus-sivulle pääsee blogi-otsikon alapuolella olevasta linkistä (Photography), tai sitten klikkaamalla TÄSTÄ (klik).

Rakentelin parit kuvakollaasit näistä meikäläisen hauskoista kuvauskeikoista. Vielä on muutamat kuvat hukassa (tai siis toivottavasti ulkoisella kovalevyllä), mutta nekin seuraavat tuonne samaiselle sivulle sitten perässä, kunhan ensin tulevat jostain vastaan.

Tässä kun olen rakennellut näitä kollaaseja ja käynyt läpi vanhoja kuvia, niin samalla olen miettinyt kuinka hauskaa on ollut. Olen ollut kyllä todella onnekas, että olen saanut pyöriä vaikka missä tämän Canonini kanssa :)

Tälle vuodelle onkin sitten tiedossa muutakin kuin näitä: ihka ekat hääkuvaukset! Katsotaan, kuinka friidun käy... Rajojaan pitää aina hieman koetella, eikö?!

Muutenkin valokuvaamisessa olen huomannut, että minun on paljon helpompi kuvata staattisia kohteita: stailata tavarat paikoilleen ja napsia menemään. Sitten, kun on ihmisiä mukana kuvauksissa, niin kaikki liikkuu ja muuttuu kokoajan, eikä kokonaisuutta pysty hallitsemaan enää ollenkaan samalla tavalla.

Harjoitus tekee mestarin, niinhän sanotaan, ja onneksi valokuvausopinnoissa on vielä studio- ja mallikuvaukset edessäpäin, joten ei voi tietää, mitä kaikkea kivaa tässä vielä oppii.SHARE:

12 kommenttia

 1. Olen täysin samaa mieltä, liikkuvan kohteen kuvaaminen on ihan eri juttu kuin nämä somistuskuvaukset :D Olen muutaman kerran vasta päässyt kuvailemaan eläviä :D malleja jotka liikkuu niin onhan se kuule vaikeaa, mutta kuten sanonta kuuluu, harjoitus tekee mestarin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa huojentavaa kuulla, etten ole ainoa, joka välillä "tuskailee" liikkuvien kohteitten kanssa:)) Sitä on niin tämän bloggaamisen myötä tottunut vain kuvailemaan kotia ja kahvikuppeja, että oppia kyllä tarvitaan tähän elävien kuvaamiseen.

   Harjoitellaan, harjoitellaan:)))))

   Poista
 2. Tosi mahtavaa, että teit omat sivut kuvillesi! Yes! Sähän oot kunnon nettibittinero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan "nerd" nykyään:)
   Sä olet antanut minulle kimmokkeen tällaiseen bittinikkaritouhuun. Kiitti vaan:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, enkuli!

   Kommenttisi sai minut hyvälle mielelle:)))

   Poista
 4. Kauniita kuvia ♥ Ja sä oot kyllä niin taitava, että hoidat yhdet hääkuvaukset mennen tullen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos <3

   Niinhän sitä luulisi, mutta jännittää kyllä jo ihan vietävästi. Niitä otoksia kun on hieman vaikeaa ottaa uusiksi :)))))

   Poista
 5. Todella kauniita kuvia. Mikäpä sen ihanampaa ja todellinen kunnia myös, päästä kuvaamaan häihin. Uskon, että kuvista tulee kauniita ja ikuinen muisto parille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Outi <3

   Joo, itse mietin ihan samaa, että on kyllä kunnia, kun kysytään hääkuvaajaksi. Se on kuitenkin elämän yksi tärkeimmistä päivistä! Onneksi tässä on aikaa vielä harjoitella...

   Poista
 6. Ihania kuvia jälleen <3
  Hääkuvistasi tulee varmasti hienot - mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiitti, Sannuli <3

   Näin toivotaan... hääkuvia kun on hieman vaikeaa ottaa uusiksi:)))
   Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinulle.

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig