lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kevättä messuilta

Visiteerasin eilen Messukeskuksessa, jossa on tällä hetkellä meneillään Kevätmessut. Niinkuin nykyään monen messun kohdalla, niin tämäkin tapahtuma piti sisällään monta samalle kohderyhmälle tarkoitettua teemaa: Oma koti / Oma mökki / Kevätpuutarha / Sisusta / Lähiruoka.

Visuaalisena ihmisenä voin sanoa, että mitään huippu-fiiliksiä en valitettavasti näiltä messuilta saanut. Toki värikkäät kukat olivat kauniita ja Eva Wuiten suunnittelemat teemapihat yleiskoristelualueella olivat näkemisen arvoisia ja todella viimeisen päälle suunniteltuja. Ruohonleikkurit, sadevesijärjestelmät ja mönkijät jätinkin ihan suosiolla muiden ihmeteltäviksi.

Bloggareiden juttutuvasta lähti mukaan kiva pieni goodiebag, jossa oli mukavaa iltalukemista ja tervehdykset Airamilta, Lotusgrilliltä, Methodilta ja Mastonilta. Ihan tyhjin käsin ei tarvinnut siis kotiin tulla. Kiva, kiva :)

Huippua on se, että sunnuntaina messuilla järjestetään huutokauppa, joista voi hankkia itselleen näytteilleasettajien messutuotteita huippuhintaan. TÄSSÄ vielä linkki sivuille, joissa voi tutustua näihin tuotteisiin. 
SHARE:

6 kommenttia

 1. No voi harmi...onneksi sentään oli kauniita kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ovat aina niin ihania... Tulee ihana keväinen fiilis:)

   Poista
 2. Kauniita kuvia oot ottanut. Päätin viime hetkellä skipata Helsinkiin ajon ja ajelenkin suoraan lomalle pohjoiseen :) ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on pitkä ajomatka edessä, joten ymmärrän hyvin, ettei Helsinkiin tee mieli sen lisäksi ajaa:))

   Poista
 3. Sama fiilis jäi minullekin messuista, harmillista. Sisustuskin mainittu erikseen messukohteena, mutta se osio oli kyllä todella mitätön. Ihania kuvia sait napsittua :)

  Sarianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ollut ainoa - huh! Vähän jo pelkäsin, että valittelen täällä ihan turhasta :)
   Sisustuspuoli oli kyllä aika typistetty. Mutta onneksi ainakin jotain silmänruokaakin oli...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig