sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kävelylenkkejä päivällä ja illalla


Heipsan hei ja terveiset pääkaupungista.

Meillä oli taas koulussa pari lähipäivää, ja nyt pääsimme mm. tutustumaan Kuvaamon studioon. Näyttänee siltä, että minunkin pitää ehkä muuttaa mieltäni salamoiden ja softboxien suhteen, kun ovat ammattilaisille näköjään ihan arkipäivää.

Itse en hirveästi salamavaloista ole välittänyt, mutta veikkaanpa, että niiden käyttö on melkein välttämätöntä, jos meinaa Suomen leveyspiireillä kuvata ympäri vuoden. Opetellaan, opetellaan...

Viikonloppu on ollut niin kaunis, että en ole malttanut pitää kameraani kassissa. Ja ekaa kertaa kävin Helsingin vanhassa kauppahallissakin. Aivan älyttömän kaunis paikka, ja oikein huokuu lämmintä ja nostalgista fiilistä.

Eilen illalla nousi kuulkaa pala kurkkuun, kun poikani oli naapurin pojan kanssa tulossa kotiin bileistä, enkä yhtäkkiä saanutkaan häntä puhelimella kiinni. Parin soittokerran jälkeen vedin bootsit jalkaan ja lähdin kävellen heitä etsimään. Jossain vaiheessa nämä kaksi mestaria talsivat hymyssä suin minua vastaan... olivat lähteneet mäkkäriin!!! Ihan oikeasti, kaksi 14-vuotiasta ja melkein yhdeltätoista illalla. Toisella oli akku loppu ja toisella soittoääni niin hiljaisella, ettei ollut kuulemma kuullut sitä. Huhhahhei... kyllä elämä on vielä tuossa vaiheessa niin huoletonta, että! Onneksi loppumatkasta jo hieman hymyilytti näiden veijareiden tarinat. Olivat käyneet siinä samalla saatilla :)


SHARE:

14 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannele

   Mä niin tykkään haahuilla kameran kanssa pitkin katuja ja puistoja. Tämä on kivaa!
   Ja kiitos tsempeistä. Sitä tarvitaan!
   Mukavaa uutta viikkoa sinulle

   Poista
 2. Upeat kuvat jälleen! Tuo Kaivopuistosta (?) otettu voisi olla vaikka Pariisista...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiitti, Taina <3

   Tuo ei ole Kaivopuistosta, vaan jostain pienestä puistosta ihan Tehtaankadun kupeesta. Tällaisia kaikkia kaunokaisia löytää, kun on kävellen liikkeellä:) Muistutti minuakin ihan Pariisin puistoista...

   Poista
 3. Helsingin kauneutta ei aina huomaa, mutta kun pysähtyy ja ottaa kuvan, se kauneus huokuu niistä kuvista.
  Huh huh, teinit! Aina saa vähän sydän syrjällään olla. Tuon ikäiset nuoret ovat kyllä varsin hauskoja tapauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Outi!

   Mä olen todennut sen, että on melkein pakko olla kävellen liikkeellä, jotta ihan oikeasti näkee kaiken kauneuden ympärillään... kätevää tietenkin, jos sattuu olemaan vielä kamerakin mukana, jotta sen saa ikuistettua:)))
   Mä en voi kyllä ymmärtää näiden teinien huolettomuutta, enkä sitä, että vain yhtäkkiä voivat unohtaa ilmoittaa missä kulkevat, kun on tullut suunnitelman muutos... samalla asenteella kyllä saivat minutkin leppymään, joten loppu hyvin, kaikki hyvin!

   Poista
 4. Hui... oisin (varmaan) saanut slaagin! Onneksi käyneet 'vain' mäkkärissä, mutta damn..pidetään ne puhelimet päällä! Grh.

  Kauniita kuvia olet ottanut Frida! Kaunista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä mitään! Niin minäkin melkein sain... juuri tällaisina hetkinä alkaa mielessä vilistää kaikki mahdolliset kauhuskenariot... No kaikki kääntyi kuitenkin hyvin päin, ja minunkin tuli tehtyä pieni iltalenkki:))))

   Mukavaa ja energistä maanantaita sinulle!

   Poista
 5. Oi kun kuulostaa innostavilta ja kivoilta nuo sinun koulupäivät! Ja kuvat ovat taattua Frida laatua -niin kauniita, taitavia ja oivaltavia. Aurinkoista kevättä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Rosamaria

   Siis mä en muista milloin olisin oikein odottanut pääseväni koulunpenkille, ennenkuin tietenkin nyt! Olen ihan innoissani näistä päivistä!
   Aurinkoa myös sinulle... ja iloa ja hymyä tähän uuteen viikkoon:)

   Poista
 6. Aivan huikeita kuvia! Sulla on niiin hyvät kuvakulmat ❤❤ Ai niin ja onnea uutteen kotiin!

  VastaaPoista
 7. Aivan huikeita kuvia! Sulla on niiin hyvät kuvakulmat ❤❤ Ai niin ja onnea uutteen kotiin!

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig