keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Arvonnan voittajaLong time no see :)  Nyt on tavarat saatu siirrettyä uuteen kotiin, ja paljon turhaakin tuli mukana. 

Meillä on siis kaaos, vaikka olen kyllä aika onnistuneesti saanut taltutettuakin sitä. Kolme päivää olen nyt siirrellyt tavaroita paikasta toiseen ja etsinyt niille oikeaa paikkaa. Loppujen lopuksi annoin periksi ja keräsin kasan isompia tavaroita keskelle olohuonetta. Ja sehän tarkoittaa sitä, että meillä alkaa kohta BLOPPIS. Pienempiä tavaroita ja joitain vanhoja vaatteita on 6 ikean kassillista keskellä eteistä, ja ne taas odottavat ensi maanantaita, jolloin minulla alkaa kirppis.

Mutta hei, nyt päivän viralliseen osuuteen, eli Pop Designin tiskirätti-arvontaan. Onnettaren suosikki oli tällä kertaa Hannis, ja onneksi, sillä hänellä tuntuu olevan näihin arjen ihanuuksiin todellinen tarve... lähetetään siis oikein ameriikkaan asti :)


Minä tykkään eniten tuosta kuumailmapallosta... Se taitaa olla aika monen muunkin suosikki! Tulis muuten tarpeeseen - täällä ei myydä tiskirättejä :-) (Tosin postia voi laittaa kyllä Suomeen, jos voitan ;-)


Onnea voittajalle ja kiitos kaikille, jotka ilahduttivat kommenteillaan tässä arvonnassa.

Nyt jatkan tätä tavaroiden siirtelyä ja toivottelen teille ihanaa tiistaita siitä huolimatta, että taivaalta leijailee jotain ihan ihmeellisiä valkoisia haituvia!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Tänks, Outi. Tämä tavarapaljous on aika ahdistavaa... Mutta onneksi on keksitty kirpputorit ;)

      Poista
  2. Kiitos!! Olipa upea yllätys! Laitoin meiliä...

    VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig