maanantai 23. helmikuuta 2015

Ryhdistäytymistä ja latauksia
Kahdeksan kuppia kahvia (kyllä?!) heti aamulla, niin johan täälläkin alkaa tapahtua!

Aikoinaan, kun Styleroom tuli Suomeen, niin innoissani liityin sinne muutamalla albumilla. Sittemmin olen ollut laiskaakin laiskempi, enkä ole saanut päivitettyä sivujani. Kunnes tänään, kun heräsin kukonlaulun aikaan, keitin pannullisen kahvia ja aloin luoda uusia albumeja sivustolle.

Jos siis haluat käydä kurkkimassa meidän kotiin, ja inspiroitua pienistä DIY-vinkeistä, niin KLIKKAA ITSESI TÄSTÄ STYLEROOMIIN. Nyt siellä on melkein kolmekymmentä albumia ja lupaan, että seuraavat päivitykset tulevat tulevaisuudessa hieman nopeammin.

Ihana auringonpaiste houkuttelee pienelle ulkoilulenkille, ja tällä määrällä kahvia saatan teputella menemään vaikka naapurikaupunkiin asti. Ihanaa, uutta alkanutta viikkoa teille!SHARE:

12 kommenttia

 1. Minäkin olin innoissani selaamassa styleroomissa ja edelleenkin siellä paljon käyn, mutta en vaan ole muistanut ladata omia kuviani sinne!! Hups, ehkä täytyisi korjata tilanne. :) Ryhdistäydyin heti sen verran että klikkasin itseni seuraajaksesi. Kivaa alkanutta viikkoa (täällä vasta puoliska pannua menossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Helinä

   Mikäköhän siinä on, että päivitykset usein jäävät... muiden kuvia kyllä käydään ihastelemassa, mutta omiaan ei saa sinne ladattua.
   Toivottavasti kahvi maistuu:)))

   Poista
 2. Sama vika. Olen tehnyt pari kansiota, mutta nyt viime ajoiksi toiminta siellä jäänyt vähän jälkeen.. :) Pitää kyllä korjata tilanne ja käydä samalla tutustumassa sinun kuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meitä on siis enemmänkin:)
   Nyt kannattaa kyllä korjata tilanne, koska siellä on ihanaa käydä inspiroitumassa...

   Poista
 3. pari hassua kuvaa olen jaksanut laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin... ollaan mekin oikeita laiskimuksia:))) Paitsi, että minä otin jo itseäni niskasta kiinni, ja nyt on sinun vuorosi:))))

   Poista
 4. Kivat albumit! Mäkin juuri liityin sinne ja pitäisi laittaa vielä kansiot kuntoon! Aikaa on kuitenkin rajoitetusti...huoh! I need more hours! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia olit laittanut.
  Aurinkoa tähänkin viikkoon ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi<3

   Aurinkoa, ja paljon kiitos... ja sinulle myös:)

   Poista
 6. Hei tämäpäs sattui. Minä meinaan hitaana hämäläisenä rekisteröidyin koko systeemiin vasta tänään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Hannis<3

   Kivaa, että sinäkin olet innostunut. Styleroom on ihan kiva paikka, kunhan kaikki vain muistaisivat päivitellä profiilejaan... vink, vink:))))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig