maanantai 16. helmikuuta 2015

Koululta rautatieasemalleValokuvausopiskeluni Helsinki Design Schoolissa alkoivat viime viikolla kahdella intensiivisellä lähipäivällä. Meillä oli huippu-opet, Kim Öhman ja Paola Suhonen antamassa boostia tähän alkuun, ja innostus niin opettajissa, kuin oppilaissakin oli ihan huipussaan. 

Lauantai-iltana, kun kävelin koululta rautatieasemalle, en malttanut pitää näppejäni erossa kamerastani, vaan innostuin kuvaamaan muutamat otokset kauniista Helsingistä.

Mieleenpainuvimmat asiat, jotka näistä päivistä ammensin, ovat että valokuvaajan tärkeimmät työkalut ovat intohimo, luovuus ja oma näkemys. Kamera on vain väline, ettäs tiedätte :)

"The best camera is the one that´s with you"
(Chase Jarvis)

SHARE:

16 kommenttia

 1. Voi vitsit sä oot onnekas kun on mahdollisuus mennä tuollaiseen kouluun ♥ Pitääköhän minun muuttaa sinnepäin niin itsekin vois repäistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olen... Ja siellä on ihanaa :)
   Meillä on koulussa myös opiskelijoita Rovaniemeltä ja Kuopiosta... ei se matka niin kovin pitkä ole, kun saa opiskella iloisia aineita :)

   Poista
 2. Tuo kuulostaa mahtavalta mahdollisuudelta. Se on kyllä totta, että sillä kuvausvälineellä ei ole niinkään väliä, vaan sillä ihmisellä kameran takana :)

  Ihania ja inspiroivia kuvia sinulla blogi täynnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jenna

   Ja kiitos sinulle tästä ihanasta kommentista:)
   On ihanaa, että siellä annettiin ymmärtää, ettei tämä ole mitään välineurheilua. On paljon tyytyväisempi ja varmempi olo omankin kameran kanssa :)

   Poista
 3. Kappeli on kyllä rautatieaseman lisäksi yksi kauneimmista rakennuksista Helsingin keskustassa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappeli on niin huikean kaunis. Ihan Helsingin parhaimmasta päästä. Kyllä Rautatieasemakin, mutta Kappelissa on jotain sellaista hienostunutta herkkyyttä, mitä ei monesta rakennuksesta löydy :)

   Mukavaa hiihtolomaviikkoa :)

   Poista
 4. Nih! Ihanaa opintietä sulle :)

  VastaaPoista
 5. Luulen, että sun työkalupakista löytyy kaikki nuo ominaisuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli <3

   Riippuu vähän päivästä, mitä sieltä työkalupakista löytyy :))))

   Poista
 6. Hyvin olet sisäistänyt koulupäivän annin. Pätee meihin kaikkiin taiteilijoihin. Kuvataiteilijana voisin sanoa, että sivellin ja värit on se väline. Bytheway, sulla on ihana blogi, fanitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Olin niin tyytyväinen tästä oivalluksesta. Onneksi kaiken ei tarvitse olla hifistelyä ja välineurheilua.

   Kiva kuulla, että tykkäät blogista. Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin :)

   Poista
 7. Hienoja kuvia! Onpa mukavaa, kun pääsee opiskelemaan uusia juttuja - ja vieläpä inspiroivien opejen kanssa. Hyviä opintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli :)

   Tämä on kyllä ihan huippua, ja innostus on todella tarttuvaa tuolla koululla. Soisin jokaiselle, että pääsisivät opiskelemaan sellaista alaa, joka tuntuu omalta ja mielekkäältä.

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig