keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Haaste ja sen seitsemän kysymystä

Sain hauskan haasteen blogikaimaltani Fru Friidalta. Kiitos, ihanainen... Tässä haasteessa vastaillaan sen seitsemään kysymykseen, jotka tulevat tässä:1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?

En todellakaan ole. Muistan vielä, kun nuorimmainen poikani joskus kysyi, että miksi Villen luona saa paljon parempaa ruokaa, kuin kotona :) Nyt kun mietin, niin vähiten moitteita on tainnut tulla siskonmakkarakeitosta, joten se taitaa olla minun bravuurini.2. Mitä muuta harrastat kuin bloggaamista?

Käsitöitä, kaikissa muodoissaan: ompelua, kankaanpainantaa, kutomista, askartelua, tuunaamista ja puunaamista... Minulle käsillä tekeminen on ihanaa terapiaa. Olisin varmaan jo suljetulla osastolla, jos en aika ajoin näpräilisi jotain omin pikku kätösin. Ja sitten on tämä valokuvaus, joka on tullut bloggaamisen myötä, ja vienyt sydämeni ihan mennessään...


3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveille kävi?

No jaa! Unelma-ammatteja on ollut monia: tanssija, laulaja, sisustussuunnittelija, HM:n markkinointipäällikkö, taiteilija, psykologi, yksityisyrittäjä... Senkin muistan oikein selvästi, kun halusin muotisuunnittelijaksi. Vuorasin huoneeni seinät Voguesta revityillä kuvilla ja ompelin melkein kaikki vaatteeni itse. Ja sitten, kun sain saumurin, niin kaikissa vaatteissa oli saumat päällepäin... voi, sitä pientä ompelijaa :)
Ihan ammattia tästä(kään) ei koskaan ole tullut, mutta edelleen viihdyn kyllä oikein hyvin Berninani seurassa. Ja senkin voin sanoa, että onneksi minusta ei tullut laulajaa, eikä psykologia. Luulen, että kaikki lauluni olisi pitänyt esittää backuppina ja psykoanalyysien jälkeen potilaat olisivat tarvinneet jatkohoitoa.
Markkinointia ja sisustussuunnittelua sen sijaan olen opiskellut ja niitä ammattejakin harjoittanut. Samoin yrittäjänä pidin aikoinaan pientä sisustusliikettä. Antaa tulevaisuuden sitten näyttää, mitä muuta vielä teen ammatikseni...4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit vai joku muu?

Ehkä oleellisin "kulmakivi" sisustuksessa on se, että tekee kodistaan itsensä näköisen, eikä kulje orjallisesti jokaikisen muotivirtauksen ja trendin perässä.
Itse olen huomannut sen, että "neutraalia taustaa" vasten on helppo tehdä pieniä muutoksia. Kun sisustaa kodin muutamalla perusvärillä (valkoinen, beige, harmaa, musta), niin siihen on helppo lisätä ripauksittain jotain ihan muuta rinnalle.5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?

Nuorena kuuntelin paljon Motown-musiikkia, ja etenkin Michael Jacksonia (love, love, love) ja sama musiikkimaku on tainnut seurata aikuisiälle asti. Rinnalle on kyllä tullut myös ihanan letkeä reggaemusiikki ja hauska latinomusa. Sellainen saa pistämään jalalla koreasti :)6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit? Minkä valitsisit ja miksi?

Jaa-a... Kyllä minä tykkään elää ihan tätä 2000-lukua. 
Pidän siitä, että monet asiat ovat tänäpäivänä tehty helpoksi, ja peukutankin ihan arkisia asioita, kuten pesukonetta, väri-TV:tä, autoa, kahvinkeitintä, sähkövaloa, tietokoneita, facebookkia, silmänympärysvoiteita, nopeaa postipalvelua ja älypuhelimia.7. Pakopaikkasi? Onko sinulla sellaista ja jos on niin mikä?

Istuskelen paljon meidän takapihan terassilla, joten se taitaa olla minun pakopaikkani. Siellä saan yleensä olla ihan rauhassa, omien ajatusteni kanssa. 


Kiva haaste... kiitos tästä. Haluaisikohan seuraavat ihanat bloggarit lähteä mukaan:

Johanna, Sisustusunelmia -blogista

Tiina, Tiina H -blogista
Marja, Vaaleanpunaisessa hirsitalossa -blogista


SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihania vastauksia ja aikasta kiva haaste, pakko ottaa työnalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Johku :)

   Jään innolla odottelemaan, minkälaisesta musiikista sinä pidät :))))

   Poista
 2. Olipa hauska lukea sun tekstejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Kiva, että sain hauskuutettua sinua. Nappaa haaste mukaan, jos innostut :)))) Olisi kiva tietää sinustakin jotain salaisuuksia...

   Poista
 3. Oijoi.... ;)) Olen niin tosi huono näissä haasteissa. Mutta, pitänee yrittää jotain rustata. Kiitti, armastus. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua, Tinde <3

   Onneksi näitä ei ole katos pakko tehdä... Ihan oman maun mukaan mennään:))))
   Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 4. Näitä haasteita on kiva lueskella, pääsee vähän syvemmälle bloggaajan elämään. Kiitos! :)
  Nyt sinulle pukkaa jo toista haastetta, käypä katsomassa blogistani mihin sinut haastoin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös. Nämä on kivoja kurkistuksia "kulissien taakse"

   Kiitos haasteesta. Teen sen oikein mielelläni:) Ja mukavaa perjantaita...

   Poista
 5. Olipa kiva lukea enemmän sinusta!
  Oikein hauskaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että sitä välillä tekee tällaisia "hörhö-paljastuksia"... toivottavasti kaikki lukijat eivät kaikkia näiden myötä:)))))

   Muksaa perjantaita...

   Poista
 6. Tää oli tosi kiva haaste, näitä on tosiaan kiva lukea! Heitänkin sulle samantien seuraavan haasteen, käy kurkkaa blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Heini.

   Nämä haasteet onkin aika kivoja, kun pääsee hieman pintaa syvemmälle:)

   Ja kiitos uudesta haasteesta... otan sen työn alle tässä jossain vaiheessa... Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig