torstai 12. helmikuuta 2015

Go Buddha


Käynti Indiskassa virkistää aina kummasti, samoin saavillinen kahvia.

Sisällä kiehuu, ja olen ollut viimepäivinä todella levoton, turhautunut, toisinaan jopa vihainen ja kuitenkin innoissani. Varsinainen tunteiden skaala siis läpikäytynä!

Minulla on jo hetken aikaa ollut sellainen olo, että tämä vuosi tulee pitämään sisällään paljon muutoksia. Tämän, hieman levottoman olotilan myötä (ja vastauksia hakien) eksyin astron sivuille. Ja siellähän se luki myös:

Helmikuu on tärkeä voimien keräämisen kuukausi, jonka aikana ulkoinen paine kasvaa monen mielestä sietämättömäksi. Se kuuluu nyt asiaan ja on pelkästään hyvä juttu oikein ymmärrettynä. Nyt onkin siis keskityttävä ymmärtämään omia tuntemuksia ja oltava valmis jättämään omasta elämästä pois melkoinen määrä toimimattomia palasia.

Muutospaine kasvaa edelleen koko maapallolla ja epävarmuus kasvaa eksponentiaalisesti. Se tuntuu hermostuneisuutena ja ahdistuksena.

Tee rohkeita ja selkeitä valintoja myös perheesi ja läheistesi kanssa, vaikka joutuisit hetkellisesti tuottamaan suuriakin pettymyksiä.


Sisäisesti tunnen, että muutospaine tulee olemaan melkoinen, ja tällä hetkellä yritänkin pienin askelin voimaannuttaa itseäni, jotta jaksan sitten sen todellisen myllerryksen keskellä, kun se sattuu eteen.

Yksi ihana, innostava ja jännittävä muutos tapahtuu jo tällä viikolla: minulla alkaa valokuvauskoulu. Toivottavasti siitä ammennettavan innostuksen voi sitten jakaa myös muille elämän osa-alueille :)

Johan oli sekalaista tekstiä, mutta eihän levottomalta voi muuta odottaakaan :)

Nyt laitan kahvin porisemaan, ehkä käyn pienellä kävelylenkillä ja teen buddhat; keskityn olemaan seesteinen (!), rauhallinen (?), kärsivällinen(!!), luottavainen(??)...
SHARE:

18 kommenttia

 1. Ihana ostos. Harmi kun Indiska on niin kaukana. Minuun vetoaa Indiskan tuotteet todella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Oli niin ihana, että vanhimmainen poikani omi mukin kokonaan itselleen. Vei vielä suitsukkeetkin mennessään... taitaa olla muutosta ilmassa myös yläkerran asukeilla :)
   Mä voisin viettää Indiskassa vaikka kuinka monta tuntia. Sieltä saa ihanaa väriterapiaa :)

   Poista
 2. Murroksen keskellä on hyvä keskittyä hyviin ja voimauttaviin asioihin. Olen varma että opiskelu on sinulle juuri nyt se oikea paikka josta ammennat voimia tulevaan!
  Itsekin tässä muutoksen keskellä- talo myyty eikä uusia kauppoja vielä saatu läpi. Mutta uskon että kaikki järjestyy ja kohtalo vie sinne minne kuulutaan.
  Olet ajatuksissani usein, tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa - upeeta - mahtavaa - onnea ja halauksia sinulle!
   Onpa kyllä ihana ilouutinen tuo talon myyminen. Ensimmäinen askel on siis otettu. Nyt peukut pystyyn, että se uusi unelmakoti on teille tarkoitettu.
   Mukavaa ja rentouttavaa loppuviikkoa sinulle, lillan :)

   Poista
 3. Seesteistä päivää sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle, ihanainen :)

   Peace of mind comes from within...

   Poista
 4. Rohkeasti vain kohti uutta, muutos on aina suuri asia, mutta tiedät sisimmässäsi mikä on se mitä haluat. Sitä kohti, pienin askelin <3 Hyvin samanlaisen postauksen meinasin tänään tehdä, kyllä ne tähdet taitaa nyt olla tietyssä asennossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on... Rohkeasti vaan tuulta päin :)

   Taitaa olla kyllä planeetat ja tähdet kaikki jossain väärissä asennoissa. Onneksi ne liikkuvat koko ajan. Huomenna voi jo kaikki olla toisin:)

   Poista
  2. Juu nimenomaan muuttui juuri eilen, luin jostain. Joten sen mukaan nyt on ajattelun ja suunnittelun aika ohi ja nyt alkaa tapahtua ;D

   Poista
  3. No hyvä! Mä kaipaankin jo actionia!!!

   Poista
 5. Olipa piristävä postaus, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi piristävästä kommentista :)

   Toivottavasti loppuviikko menee hyvissä (tähti)merkeissä...

   Poista
 6. täydelliset kupposet makuuni. Ollappa Indiska lähellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, että sulla ei oo Indiskaa siellä.

   On ihan parasta harmaisiin päiviin:)

   Poista
 7. Voi miten tunnen samalla tavalla kuin sinä. Omassa blogissanikin jorisen mitä sattuu, saan hervottomia naurukohtauksia ja välillä itken ihan pöhköistä jutuista. Olen hurjan väsynyt ja toisaalta pirteä. En saa oikein mitään tehtyä, vaikka kuulemma teen ihan tarpeeksi...sekoa tiedän.
  Yritetään nyt rauhoittua viikonloppuun, eix niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha-haaaaa! En ole siis ainoa! Hyvä, hyvä, hyvä...

   Joo, nyt rauhoitutaan. Paitsi että mulla on huomenna ja ylihuomenna koulua. Ehkä mä rauhoitun sitten sunnuntaina. Sä voit aloittaa jo heti:))))

   Poista
 8. Kuulosti niin mun elämältä, että piti oikein tarkistaa... kyllä samaa merkkiä ollaan.
  Ilmankos!
  Nyt happee ja hengittämistä... kyl tää taas tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tätä on sielläkin liikkeellä... voi ei:)

   Hengitetään syvään ja rauhallisesti. Huomenna on taas uudi päivä :)))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig