lauantai 31. tammikuuta 2015

Olen onnekas


Olemme jälleen kuukautta lähempänä kevättä. Mikäs sen mukavampaa. Olen aina ollut sitä mieltä, että tammi-ja helmikuun voisi vallan mainosti poistaa minun kalenteristani, ja hypätä suoraan joulun jälkeen kevään korvalle. Mutta nyt on ollut niin ihana tammikuu takana, että onneksi se ei ole ollut mahdollista.

Vanhimmainen poikani täytti 18-vuotta, ja viimeyönä huristelin hakemaan häntä ensimmäistä kertaa baarireissulta. Tähän on siis tultu! Äiti pyörii villasukat jalassa kotona, odottaen puhelimen pirinää kun lapset rientelevät ympäri kylää. 

Ja tiedättekös mitä tästä kaikesta mietin: että kyllä on ihanaa, kun on joku, jonka voi hakea kotiin keskellä yötä, yöpaita päällä! Olen onnekas.


SHARE:

33 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, aina välillä sitä heittäytyy mukavaksikin:))))

   Poista
 2. Onnea 18-vuotiaan äidille! Kyllä, onnea on kun on omat läheiset ympärillä ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea pojallesi Friida!
  Ihana äiti olet<3 minustaki oli mukavaa aikoinaan hakea tytärtä riennoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrotaan onnittelut perille:)

   Ihanaa, että sinäkin olet huristellut ympäri kylää lasta hakemassa. On kyllä hyvä tunne, kun tietää saavansa rakkaan kotiin ehjin nahoin ja ilman huolia...

   Poista
 4. Olen samaa mieltä tammi- ja helmikuusta. Varsinkin näin loskaisina ja pimeinä kuin mitä alkuvuosi on täällä ollut, niin tuntuu, että saisi kevät jo minun puolestani tulla. Ihanaa kuitenkin että siellä on ollut kiva tammikuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Jos me yhdessä alettaisiin ajamaan asiaa, niin voitaisiinkohan nuo kuukaudet poistaa meidän suomalaisten kalentereista:)))

   Kevättä odotellessa...

   Poista
 5. Ihana äiti olet ♡
  Oikein kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi... Joo, aina välillä sitä on ihana. Poikien mielestä ei varmaan ihan niin usein, kuin mitä itse kuvittelee:)))

   Poista
 6. Äitinä olo on ihanaa, vaikka aika huristaa kovaa vauhtia. Minun vanhimmaiseni täytti eilen 27-vuotta! Tammi- ja helmikuusta olen samaa mieltä. Kevät aurinkoa jo niin kovasti odottelen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ja voi... sinulla on varmaan aika huristellut jo aikamoista vauhtia, kun vanhimmainen on jo melkein kolmekymppinen. Kyllä äitinä olo on ihanaa! Sitä tässä mietin, että mahtaakohan huolehtiminen koskaan loppua...

   Poista
 7. Ihana positiivinen postaus taasen Friidu. Päikkä ehti kirjoittaa just ne sanat, joita ajattelin postaustasi lukiessa, joten kimppaan häntä. Frida, jos joskus ehdit, jaksaisitko neuvoa minua miten saisin blogiini näkyviin tuon sinulla ja monella muulla näkyvän "You Might also like", jossa muutama aikaisempi postaus ;-) terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nuppunen <3

   Tottakai neuvon. Se ei ole ollenkaan vaikeata... Milloin sinulle vain sopii:)

   Poista
 8. Poikasi on onnekas, että sillä on tuollainen äiti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... täytyypä hieman muistutella häntä tästä asiasta:))))))))))))))) Hih!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Niin olen, todella onnekas... täytyy toivoa, että pojat ajattelevat samoin:))

   Poista
 10. Onnittelut pojallesi! Täälläkin ollaan onnekkaita kun saadaan jälkikasvua kotiin kuskata...minusta se on tärkeää, että tarjotaan kyyti kotiin...olen niin huono nukkumaan, että harvoin nukun ennen kuin jälkikasvu kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marita...

   Kiva kuulla, että siellä on samanlaiset ajanvietteet :) On kyllä hienoa,kun saa lapset kotiin ilman huolta ja murhetta....

   Poista
 11. Onnea pojalle ja myös äidille <3
  Mäkin aijon tulevaisuudessa hakea rakkaat iltariennoista turvallisesti kotia - en kumminkaan saa nukutuksi silloin.
  Toivottavasti pian nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Sannuli <3

   Hyvä päätös! Kyllä lapset on kiva saada ehjin nahoin kotiin, vaikka yömyöhäänkin:)

   Poista
 12. Sun poikakin on onnekas, kun on niin rakstava ja välittävä äiti :) Itse vasta odottelen sydän syrjälläni, kun kuopus aloittaa kohta mopoilun, joka ei onneksi esikoista kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elli<3

   Voi ei... tuo mopoilu on myös yhden sortin ajanjakso ja huolenaihe. Meillä on se nyt onneksi takana, mutta kohta pojalla on taskussa ajokortti, ja sitten varmaan häipyy myös auto...

   Poista
 13. Ihana äiti <3 Tulppaanit tekevät mielestäni kodin astetta keväisemmäksi, joten niitä olen hankkinut jo jonkin aikaa. Ja päivät pitenevät. Kevättä kohti mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titti!

   Kiitos sinulle vinkistä... minun on nyt ihan pakko saada kukkia tänne tuomaan kevätfiilistä. On muuten ihanaa, kun selkeästi huomaa, että päivän ovat pidempiä, ja vielä viiden aikaankin näkee hyvin ulkona.

   Poista
 14. Onnea pojalle! En osaa minäkään nukkua ennen kuin poika on kotona. Voi tätä äitiyttä, paljon iloja, mutta myös huolta (ja kuulemma myös harrastan joskus liiallista "paapomista").
  Blogissani odottaisi sinua seitsemän kysymyksen haaste. Olisi kiva kuulla sinun vastaukset niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Friida

   Kyllä tähän mahtuu... iloa, surua ja huolta! Mutta minun täytyy kyllä sanoa, että liikaa en ole paaponut näitä lapsia. Liekö sitten syynä se, etten ole luonteeltani sitä tyyppiä, vai ovatkohan pojat näppärästi karsineet sen minusta jo alkumetreillä:)))

   Kiitos sinulle... Innolla klikkailen blogiisi katsomaan, minkälaisen haasteen minulle heitit:)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig