sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Näkkäriä arkeen


Vihdoinkin kotona. Ei sillä, että ihan välttämättä olisin halunnut edes vielä tulla, niin kivaa minulla oli pari viikkoa vanhempieni seurassa :)

Samalla, kun olen ollut "lomalla", niin ruokailukin on kyllä ollut ihan lomalaisten touhua. Olen syönyt todella hyvin ja paljon. Suolaista ja makeaa vuoronperään. Nyt onkin sitten aika laittaa ruokailutkin pieneen ojennukseen tulevan arjen myötä.

Kokeilin tällaista näkkäri-reseptiä, jonka sain ystävättäreltäni tuossa ennen joulua, ja kylläpäs maistuikin terveelliseltä, kaikkine siemenineen ja ruisjauhoineen. Taisi olla jopa hieman liiankin terveellisen makuista, koska pojille nämä eivät kelvanneet laisinkaan. No, onneksi resepti oli helppo, ja nyt on ainakin mamalle näkkäreitä koko alkuviikoksi.SHARE:

6 kommenttia

 1. Näitä kotitekoisia näkkäreitä olen himoinnut jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi leipoa. Yksi hyvänkuuloinen reseptikin on otettu talteen, joten eiköhän tuossa keväämmällä tule kokeiltua tätäkin terveellistä herkkua. Rousk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla... ja näihin voi kuulemma laittaa kaikenmaailman jyviä ja siemeniä ihan oman maun mukaan... Minun suuhuni maustui kyllä oikein hyvältä. Kohta pitää tehdä jo uusi satsi, kun nämä on jo syöty :)

   Poista
 2. Sattuipa sopivasti, selailin omaa reseptivarastoani pari tuntia sitten ja etsin kuumeisesti siemennäkkäriohjettani. Aah, tämä taivaallinen blogimaailma pelasti iltani. Kiitos sinulle Frida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä - ilo oli ihan täysin minun puolelleni:) Kyllä tämä nettimaailma on niin kätevä:)))
   Toivottavasti näkkärit onnistuvat...

   Poista
 3. Täytyykin kokeilla. Herkulliselta ohjeelta vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis moi... kannattaa kyllä kokeilla. Resepti on todella helppo ja näkkärit oikein maukkaita :))
   Iloa leipomiseen...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig