torstai 22. tammikuuta 2015

Isolta kirkolta vielä isommalle kirkolleMiten ihanaa lounasseuraa sainkaan, kun äitini ja siskoni olivat hypänneet bussiin ja tulleet tänne isolle kirkolle. Mukaan oli kutsuttu myös rakas kummitätini, ja koska lounaamme venähti reippaasti yli kolmetuntiseksi, niin muutama muukin ihana sukulainen ehti ilahduttaa meitä.

Tiedättekös, että vaikka sitä asuu Espoossa, niin kovin harvoin tulee lähdettyä Helsinkiin. Minusta tuntuu, että olen käynyt siellä enemmän silloin, kun olen asunut ihan muualla. Taitaa olla tällä hetkellä liian lähellä :)

Anyway, huomenna pääsen kuitenkin vielä ihanampaan paikkaan. Hyppään nimittäin aamulla finskin koneeseen, ja suuntaan viikonlopuksi Pariisin, Maison et Objet -messuille. Vautsi vau... Se on vähän niinkuin vanhoille kotikulmille palaisi, sillä olen opiskelu-aikoinani asunut siellä yli kolme vuotta. Lucky me!

Tänään pitää siis pestä paljon mustaa pyykkiä, laittaa kamera lataukseen ja etsiä passi jostain laatikosta. Viimeksi reissatessa olin nimittäin vahingossa ottanut vanhentuneen passin mukaan. Miten ihmeessä minulla edes oli enää sellainen, kysynpä vaan!?


SHARE:

10 kommenttia

 1. Voi Friidukka, miten sinä saatkin "tällaisista tavallisista kaupunkikuvista" niin kauniita!!! Ihanaa reissua sulle!
  ps. Täällä toinen espoolainen, joka käy tosi harvoin Helsingin keskustassa. Niin kaukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis Nonna

   Näitä kuvia on ylivalotettu, ja sitten poistettu värejä... ihan iisiä. Kannattaa kokeilla:)
   Me ollaan niin kaukana täällä maalla, ettei sinne keskustaan tule vain lähdettyä. Toisaalta, ihan hirveästi ei tarvitsekaan, kun on kaikki tarvittavat palvelut ihan nurkalla...

   Poista
 2. Hauskaa reissua! Kunpa pääsisi itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina

   Hauskaa kyllä pidetään... naisenergian voimin:)

   Poista
 3. Ihanaa matkaa Frida :) Täälläkin kova matkakuume päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Titti:)

   Tiedätkös, ei tuohon kuumeseen auta mikään muu, kuin buukata reissu:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, Outi<3

   Tiedä, kuinka vallan muodikkaana sieltä sitten tulee takaisin:)))

   Poista
 5. Olin tulossa sanomaan ihan saman kuin Nonna tuossa jo ehti. Sait talvisen harmaan Helsingin näyttämään niin kauniilta :)
  Ja ihanaa - Pariisi - mun lempikaupunki, jonne niin kaipaan. Sitä ei vähentänyt yhtään kaupunkiin sijoittuva elokuva Koskemattomat, jonka juuri viime viikolla katsoin. Olin jo varaamassa lentoa Nizzaan, mutta ikävä kyllä se tyssää aina tähän tönkköön jalkaan, joka ei mahdu koneisiin. Alkaa harmittaa ja sitten luovun ajatuksesta.
  Mutta sulle upeeta matkaa Frida! Kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elli<3

   Niinkuin Nonnallekin tuossa sanoin, niin tällaisia kuvia saa ihan helposti aikaiseksi, kun ylivalottaa kuvat ja poistelee niistä värejä. Koita ihmeessä, ei ole nimittäin ollenkaan vaikeata:)
   Voih... tuollainen leffa on mennyt minulta ihan ohi. Täytyypä nyt pitää silmät ja korvat auki...
   No voihan harmitus sitä sinun jalkaasi. Etkö voisi jo valmiiksi varata itsellesi paikan sellaisen exitin kohdalta. Niissä on yleensä enemmän jalkatilaa.
   Juu... kuvia tulee kyllä:))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig