lauantai 13. joulukuuta 2014

Muutamat "must-havesit" ja nahkalaukku-arvonnan voittaja


Valkoisia kynttilöitä. Pakkohan niitä oli hakea. Meillä alkoi nimittäin kynttilävarastot uhkaavasti tyhjenemään, eikä tällä pimeydellä yksinkertaisesti voi olla ilman.

Olen todella tylsä kynttilänpolttelija, sillä minulla on aina, vain ja ainoastaan valkoisia kynttilöitä. Oli sitten kesä, talvi, joulu, pääsiäinen, uusivuosi tai juhannus, niin väri ei muutu tästä mihinkään. Joskus olen yrittänyt poiketa tavoistani, ja hankkinut muitakin värejä, mutta miten sitä tällainen vanha enää uuteen oppisi. Lilat ja harmaat ovat aina jääneet kaapin perälle, kun valkoiset kynttilät on kaivettu esiin.

Vaikka meillä ei varsinaisesti kunnon joulua tänä vuonna laiteta, niin hyasintit tarttuivat kuitenkin mukaani tuolta Ikean kynttiläreissulta. Sipulikasveissa on kyllä jotain todella viehättävää. Muistelen, että viimevuonna, kun kukat olivat kukkineet, niin katkaisin vain varret niistä pois ja jätin sipulit vielä ruukkuun. Saattaapi olla, että näiden kanssa käy samoin :)

Ja sitten to the main point: By Pia´sin nahkalaukku-arvonta on nyt päättynyt, ja huikea määrä oli taas osallistujia. Kiitos siitä kaikille teille, ja kiitos myös Pialle hienosta palkinnosta!

Onnetar suosi tällä kertaa Pirjoa, joka jätti seuraavan kommentin:

Kahdella mukana.

Onnea voittajalle, ja huomenna voikin kurkistella tänne sitten ihan uuden arvonnan merkeissä.
SHARE:

22 kommenttia

 1. Sama täällä, valkoisia kynttilöitä ainoastaan polttelen. Niissä on kaunis valo, ja kun niitä kerralla palaa monta eri puolilla asuntoa, niin säilyy rauhallinen tunnelma.
  Hyasintit ovat minunkin mieleen, ja valkoisia tottakai ;). Ja se tuoksu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten totta, että valkoisten kynttilöiden valokin on paljon kauniimpaa... hyvä huomio :)

   Ikeassa ei valitettavasti ollut muita kuin vaaleanpunaisia hyasintteja, joten minun pitää nyt vain kestää se :) Mutta tuoksu on niissäkin ihastuttava...

   Poista
 2. Kynttilä varastot ovat täälläkin kuluneet loppuun. Tänään täytyy lähteä ostelemaan lisää! Minulle käy valkoiset ja punaiset, joulun jälkeen siirryn polttelemaan pastellin sävyisiä kynttilöitä! Toivon, että niitäkin löytyisi kaupasta. hyvää viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän ne tällaisella pimeydellä kuluvatkin loppuun... jostainhan sitä valonpilkahdusta täytyy saada :) Ihanaa, että toiset rohkeasti polttelevat myös muunvärisiä kynttilöitä...

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle:)

   Poista
 3. Voi Frida, kyllä nämä sinun kuvat ovat sitten aivan mielettämän upeita! Ihanaa! Huoh! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut voittajalle! Ihanan laukku!
  Ihanat kuvat taas, kuten aina!
  Olet kyllä niin taitava! Ihanaa iikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kyllä ihana! Voi, voi, kun niitä oli vain yksi arvottavana... mielellään olisin jakanut niitä enemmänkin :)

   Kivaa, että tykkäät kuvista, jee:)))) Ihanaa viikonloppua myös sinne...

   Poista
 5. Niin odotin voittavani laukun ;D Kyllä valkoiset kynttilät ja hyasintit on ihan must.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan hitsin vitsit sentään... onko sun onnetar ollut vapaapäivällä, kun ei voitto napsahtanut kohdalle, sori :)
   Valkoista, valkoista vaan... kauhulla odottelen, kun nämä hyasintit avautuvat... Ikeassa ei nimittäin ollut, kuin vaaleanpunaisia :)

   Poista
 6. Valkoiset kynttilät ovat minunkin suosikkeja <3 Kauniita kuvia. Joulun tunnelma voi muodostua pienistä asioista, kuten juuri hyasinteista, kauniista asetelmista kynttilöiden, valkoisten, kanssa. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä... meitä on siis muitakin värikammoisia kynttilänpolttelijoija :))))

   Joo, eihän siihen jouluun niin älyttömästi tarvitse laittaa, kyllä pienillä asioilla saa jo ihanaa tunnelmaa aikaiseksi. Ihanaa viikonloppua myös sinulle, Rosamaria <3

   Poista
 7. Ihanaa ihanaa saan laittaa laukun olalle. Sähköpostia laitettu sulle :) Kiitos kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä sinulle sylin täydeltä... kyllä nyt kelpaa kulkea upea laukku olalla :)))

   Poista
 8. Voi ei, minä niin tahdoin laukun! :D Onnea Pirjo, olen kateellinen. <3

  Ihania kuvia kertakaikkiaan suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmitus... toivotaan, että onni olisi myötä sitten jossain muussa asiassa :)

   Kiva kuitenkin, että kuvat miellyttävät silmää:)

   Poista
 9. Onpa kauniita kuvia :). Mä olen myös neutraalin sävyisten kynttilöiden ystävä, eli suurimmaksi osaksi valkoista. Muutama harmaa ja beigenvärinen löytyy myös, mutta kovin kirkkaita sävyjä en osaisi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja <3

   Sielläkin mennään siis melko neutraalilla setillä... ja minä kun olen kuvitellut olevani vähemmistössä tämän värikammoisuuteni kanssa :) Ihanaa joulun odotusta...

   Poista
 10. Valkoisilla täälläkin mennään! Joskus erehdyn muihin väreihin ja ne sitten saavat passituksen palamaan johinkin tosi piilossa oleviin lyhtyihin tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella tutulta touhulta... eli ei auta, muuta kuin hankkia pelkkiä valkoisia :)

   Poista
 11. Ihanis kuvia. No pidän kyllä eri värisistä kynttilöistä, mutta niiden pitää sopia muuhun sisustukseen. Eilen laitoimme tyttärien kanssa joulukynsilakat ja katson nyt kynsiäni oudoksuen kun normisti niissä on aina ja aina vaalea miltei läpinäkyvä lakka. Hih ihanaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia<3

   On se hyvä, että jotkut uskaltavat :)))
   Joo, mulla on muuten kynsilakan kanssa sama juttu, en osaa käyttää oikein muuta kuin jotain todella neutraalia. Kerran kokeilin mustaa,eikä kädet tuntuneet enää yhtään omilta:)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig