tiistai 16. joulukuuta 2014

Lahjuksia ja paketointia


Innostuin tänään paketoimaan muutamia lahjoja. Dippadappaduu :)

Lahjan hankinta saattaa tuntua vaikealta, kun niitä alkaa ihan viime tingassa miettimään. Mutta väitän, että meillä kaikilla on kyky siihen, että osaamme antaa oikeille ihmisille juuri oikeanlaisia lahjoja... Pitää vain pitää silmät ja korvat auki pitkin vuotta, ja kuulostella, mitä toisella on sydämellä. 

Hankalimpia lahjahankintoja ovat varmaan ne, kun ei olla juurikaan missään tekemisissä kyseisen henkilön kanssa, ja sitten pitää tavan vuoksi hankkia jotain kerran vuodessa. No, minäpäs olenkin niin onnekas, etten puolituttujen kanssa vaihda lahjoja, joten minulle tämä on helppoa kuin heinänteko :) Just joo... no, ainahan sitä jää tiettyjen ihmisten kohdalla miettimään näitä lahjuksia, etenkin sellaisten henkilöiden, jotka ovat jotenkin todella vaativaa sorttia. No, meikäläisen lahjat eivät ole tänävuonnakaan kovin hinnakkaita. Olen vain yrittänyt ajatella lahjan saajaa - sellaisella pienellä budjetilla. Toivotaan, että se riittää :)

Mutta SE ("THE IT"), mistä innostuin ihan tuhannesti, olivat nämä Tine K:n käsintehdyt paperit, jotka löysin Cafe Lattesta. Ja sitten innostuin tuosta voimapaperista, joka löytyi postista. Näitä yhdistämällä tuli tämän vuoden pakettien ilme: voimapaperia alle, ja käsintehtyä paperia päälle - paljon nyöriä ja hopeiset sydänkoristeet mukaan. That´s it!

Näillä mennään siis tuleva joulu. Toivotaan, että lahjojen saajatkin tykkäävät :)

SHARE:

15 kommenttia

 1. Tulipa kauniit paketit. Mulla paketointi to do listalla huomenna, sillä kaikki lahjat on hankittu meilläkin hyvissä ajoin. Tänä vuonna jujuna on itse tehdyt pakettikortit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nuppunen <3

   Toivottavsti laitat omaan blogiisi edes pieniä vinkkejä pakettikorteista :) Me kaikki halutaan nähdä :))))))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Piude❤️ Niin kiva, että tuollainen ihana visualistikin tykkää.,

   Poista
 3. Voi miten kauniit paketit ♥ Noissa on vain sellainen ongelma, ettei niitä raaskisi avata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Outi :)

   Toivotaan, että lahjan avaaminenkin on nautinto...

   Poista
 4. Aivan ihania paketteja, sinulla on täydellinen maku. <3

  VastaaPoista
 5. Hei Frida! Löysin blogisi viime kesänä ja olen ihaillut kaikkea kaunista mitä osaat tehdä, sinulla on hienostunut maku todella omaperäinen . Ihailen kauneudentajuasi ja luovuuttasi. Vanhan kunnioitus ja arvostus on ihailtavasti näkyvissä. Yksinkertainen on kaunista ja pienelläkin rahalla saa arvokkaan näköistä.Katsellessani blogiasi nautin kaikesta kauniista .siis kättesi jälkeä.
  Rauhallista joulunodotusta toivottelee Marjatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten ihanaa, Marjatta <3
   Tämä kommentti on kuin joululahja jo hieman ennen joulua... On niin kiva kuulla, että olet viihtynyt täällä blogissani, ja tykkäät näkemästäsi.

   Rauhallista ja tunnelmallista joulua myös sinulle :)

   Poista
 6. Ihania paketteja! Nämä vois tosiaan jättää kuusen alle kaunistukseksi (ja avata ehkä ensi vuonna). Tuli ensimmäiseksi mieleeni, että sinä olet varmaan itse painanut nuo paperit!
  Ihanaa joulun aikaa! Törmäillään taas ensi vuonna hyvän energian ympäröiminä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nonna <3

   No niinpä... hihiiiii... mitäköhän tapahtuisi, jos sanoisin lahjojen saajille, ettei niitä edes viitsi avata, kun ovat niin kauniita:))))) Etenkin lasten kansa voi olla hieman hankalampi toteuttaa...
   Uskotko, että tässä jo ehdin miettimään, että mitenköhän tällaisia papereita painetaan. Katsotaan, sitten ensivuonna josko innostun harjoittelemaan painantaa paperille :)

   Ihanaa joulun odotusta myös sinulle, ja ihan varmasti törmäillään ensivuonnakin:)

   Poista
  2. Minä tein viime vuonna lahjapapereita painamalla lumihiutaleleimasimella luonnonvalkoiselle paperille. Tuli kivoja. Tänä vuonna en muistanut... Nämä tosin on tehty varmaan isommalla sabluunalla.

   Poista
 7. Voi miten kauniita lahjoja oletkaan tehnyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Helinä<3

   Nyt toivotaan, että lahjojen saajatkin tykkäävät :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig