lauantai 22. marraskuuta 2014

Talviterassi


Joo, tiedetään, että aika harvalle tulee mieleen ostaa terassilehteä marraskuun lopussa, mutta nyt kyllä suosittelen tekemään niin :) Uusimmassa numerossa on nimittäin juttu meidän takapihan terassista Camillan ihanilla kuvilla. 

Rakas ystävättäreni selaili lehteä, ja sanoi, ettei meidän terassi kuulemma koskaan ole näyttänyt näin upealta, kun hän on tullut käymään. Päinvastoin, rottinkituolien vieressä on kuulemma aina tyhjiä vichy-pulloja, pöydällä savukeaski ja tuhkakuppi (hyi minua), eikä torkkupeittoja ole koskaan silloin, kun niitä tarvitsisi. Voi, voi sentään... No, myönnettäköön, että sain Jyskistä aika paljon kaikkea kaunista kuvausrekvisiittaa, kun laitoin terassia kuntoon ja yksi pehmeä ihanuus kotiutuikin meille tänään. Tuo kuvissa vilahtava karvainen torkkupeitto, joka on siis maailman pehmein. Kiitos ihanalle Riikalle tästä emäntää miellyttävästä pienestä lahjasta, ja kiva kun kävit vähän tyhjentämässä nurkkia täällä meillä :)

Nyt on ihanaa, kun on lunta maassa, eikä ulkonakaan vaikuta olevan ollenkaan niin pimeää, kuin aikaisempina päivinä. Eilen ei ollut kyllä yhtään kiva tuo lumimyräkkä, kun ajoin kotiinpäin. En ole koskaan tullut Tampereelta Espooseen kahta ja puolta tuntia - huh, huh. Liikenne käytännöllisesti jopa seisoi välillä moottoritiellä. Onneksi kuitenkin pääsin ehjänä kotinurkille... etenkin kun tänään on lukenut monen monituisista kolareista, joita Suomenniemellä on eilen sattunut.

Nautitaan lumesta ja valkeudesta ja ajellaan varovasti!


SHARE:

14 kommenttia

 1. Muistelenkin, että laittelit aiemmin tänne blogiinkin kuvia siitä kun teidän terassia oltiin kuvaamassa. Pitääpä ostaa sekin lähti. Olen muutenkin ihan hurahtanut sisustuslehtiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi... niihin hurahtaa niin nopeasti :)))
   Itse huomaan ostavani nykyään paljon, paljon entistä vähemmän lehtiä. Liekö sitten instagramien ja pinterestien ja blogien ansiosta:)

   Poista
 2. Pakkohan tuo lehti on hankkia, yhtä ihania kuvia näyttää olevan siellä kuten täällä. Kaunista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikea asenne... nyt vain lehti-ostoksille:))))) Hihiiiii...

   Poista
 3. Ai että mua nauratti, vishy pullot jne.
  Meillä on tuossa kuistilla ollut pullokassi jo kaksi viikkoa, eikä muka ikinä kumpikaan muista sitä ottaa kauppaan. Ja kesäkukat kuihtuneina ruukkuihin… Täytyy ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan normaalilta... meillä samat meiningit täällä :))

   Poista
 4. On kyllä upea terassi teillä siellä! Kävin ihastelemassa sitä lehden sivuilta:)

  VastaaPoista
 5. Terassi lehti ostetaan meillä ympäri vuoden, ehdottomasti. Aivan upea ja kutsuva terassi, melkein tilasin jo rakennusmiehet rakentamaan meillekin kotiin terassia!

  -katja / willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja <3
   Todella kiva kuulla, että tykkäsit siitä:)

   Poista
 6. Hyvännäköistä ja upeat kuvat! Kiitos yhteistyöstä :)

  VastaaPoista
 7. Wau,oli kyllä kaunista teillä:)

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig