torstai 27. marraskuuta 2014

Säilytyskorit uusiksi


Blogiyhteistyö ihastuttavan Dreams-sisustuspuodin kanssa toi meidän huusholliin aivan älyttömän kauniit säilytysrasiat. Kävin eilen hakemassa nämä postista, ja arvannette varmaan, että oli kuin joulu olisi tullut etuajassa, kun availin laatikkoa.

Minulla on ihan mielettömästi kaikkea pientä nippeliä ja nappelia, joita on säilytelty ties vaikka missä (pitkin pöytiä). Innosta puhkuen aloin siis heti lajittelemaan työhuoneen tavaroita näihin suloisiin Lene Bjerren rasioihin: pienimmäiseen menivät ompelulangat ja nuppineulat, keskikokoiseen leimasimet ja suurimpaan nauhat ja nyörit.  Olen ihan onnessani, sillä nämä rasiat ovat juuri niin kauniit, että todella mielelläni pidän ne esillä työpöydän reunalla.

Koreja oli paria eri sävyä, toinen oli antique grey ja toinen antique cement, ja pitkään mietin näiden kahden värin kesken. Tiedä sitten, vaikuttiko tämän cementin hieman lämpimämpi sävy minun valintaani... Ihanat ovat joka tapauksessa!

Laatikon pohjalla oli muutakin ihanaa, mutta siitä lisää hieman myöhemmin :)

Nyt kun on langat ja nauhat ihanasti järjestyksessä, on taas kiva jatkaa näitä omia ompelutöitä. Lauantaina niiden kanssa sitten myyjäisiin... toivottavasti treffataan :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. No taatusti treffataan! Ihana muuten tuo sun oma katalogi! Kauniita tuotteita, kaunis stailaus! Saanko muuttaa siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa<3

   Joo, katalogiin saa muuttaa ihan koska vain :) Ilmoita vain paria päivää ennen...

   Poista
 2. Kivaa viikonloppua! Vitsi kun pääsiskin käymään, mutta minuutti aikataululla mennään !!

  <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat laatikot, ei ihme, että innostuit kun nämä sait omaksi. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig