maanantai 13. lokakuuta 2014

Liian monta touhua samalle päivälle
Tänään olen hieman pessyt terassia... ja LYHTYJÄ! 

Meillä on tällä viikolla vielä terassi-kuvaukset, ja ajattelin hieman siistiä paikkoja, heittää kuihtuneet kesäkukat pois, pestä lyhdyt ja siirtää ylimääräiset tavarat terassilta johonkin "nurkan taakse" piiloon.

Viikonloppuna innostuin jopa maalaamaan tuon vanhan puisen arkunkin mustaksi. Ja se näyttää nyt mielestäni aivan ihanalta :) Ihan turhaan olen katsellut sitä vihreänä (siis ihan oikeasti!!) viimeiset pari vuotta, ja miettinyt, että uskaltaisikohan sille näyttää pensseliä.

Lyhdyt kuivattelevat tällä hetkellä ruokapöydällä, ja nämä ihanat Ilse Jacobsenin kumpparit on parkkeerattu terassin oven pieleen... minulla alkoi nimittäin potutus, kun menin pudottamaan kameran lattialle, ja hajotin siinä samassa objektiivini. Ei toimi enää ei - voihan kakkula ja perhana! 

Joskus voisi ehkä touhuta vain yhtä asiaa kerrallaan, ja keskittyä hieman paremmin siihen mitä tekee!

SHARE:

20 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No niinhän niitä sattuu, eikä auta vaikka kuinka repisi hiuksia päästä... Harmittaa vaan niin vietävästi...

   Poista
 2. Voi kurjuus tuota kameraasi... Tosi harmillista :(
  Voima halauksia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiksan moi Sanna

   Joo, pikkusen harmittaa, mutta ei voi mitään. Oma vika!
   Halauksia myös sinulle...

   Poista
 3. En uskaltanut edes tykätä kuvastasi instassa, kun harmitti niin paljon tuo kameran hajoamisesi :/ :/ Muuten olisi kyllä! Koska kuvasi ovat i h a n i a ♥ Nämäkin kaikki, wauu! Ihan todella upeita!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sinua, Jenni... ei tämä onneksi niin vakavaa ole... joten saa tykätä ihan vapaasti :))))

   Poista
 4. Tosi kökköä - korvaisikohan kotivakuutus..? Kannattaa tarkistaa. - Ja kyssäri: millä maalilla maalasit arkun, suunnittelen samaa omalleni..?
  terkuin,sisustelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soittelin jo vakuutusyhtiöön, ja laitevahingoissa meillä on 1000 euron omavastuu, joten siitä ei valitettavasti ollut paljon iloa tässä asiassa...

   Tuo maali, jolla maalasin arkun on jotain Cellon (K-Raudan) ulkomaalia. Ei varmaan ihan paras mahdollinen, mutta sitä sattui olemaan käsillä :)))

   Poista
 5. Voihan vitalis...kyllä varmasti harmittaa. Kauniiksi sait terassin siivottua kuitenkin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... mutta ei voi mitään :) Onneksi mulla on täällä vielä tuo iänkaikkisen vanha Canonin 1000D... ehkä totuttelen taas siihen, ennenkuin saan laitatettua tuon toisen kuntoon.

   Mutta joo, terassi alkaa olla kunnossa, ja mikäs sen mukavampaa:)))

   Poista
 6. No voi harmitus....ei kiva juttu...ymmärrän, että potuttaa! Mutta vahinkoja sattuu...ja "muutkin mokaa"- vai miten se nyt meni!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee... eikä sille mitään voi... kyllähän kaikille sattuu ja tapahtuu vaikka mitä, eikä tämä todellakaan ole vakavimmasta päästä:)

   Poista
 7. Voin vaan uskoa harmituksesi! Ihan varmasti tosi harmin tunne!! Tuli myös mieleen että jos kotivakuutus korvaa?

  Tsemppiä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on onneksi harmitus jo hieman lientynyt... ei näille mitään voi.
   Kotivakuutus ei valitettavasti oikein auttanut, kun sanoivat että laitevahingoissa on 1000 euron omavastuu... No, katsotaan, josko sitä saisi korjattua ihmimilliseen hintaan:)

   Poista
 8. auts - onneksi sinulla on muitakin objektiivejä, eiks vaan, ettet ihan "kädettömäksi" jää. Ei tämä kyllä taitanut yhtään lieventää harmitusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin😃 Nyt selvisi, että kameran runkokin oli vaurioitunut. Ehkäpä olen uudestaan yhteydessä tuonne vakuutusyhtiöön.. Onneksi mulla on vielä se iänkaikkisen vanha Canonini.. Sillä mennään nyt hetken aikaa..

   Poista
 9. Todella kurja juttu. Tiedän tuon tunteen ja se on aivan hirveä. Meillä neiti konttasi kameran jalustan alta n. vuosi sitten ja kamera ja objektiivi kaatuivat osuen muistaakseni ensin pöydänreunaan ja siitä lattiaan... (Canonin 5D ja 50 mm...) Meillä on onneksi laaja kotivakuutus ja se korvasi molemmat ja omavastuuksi jäi 250e. Lapsiperheessä on tuo laajavakotivakuutus tullut enemmän kun tarpeeseen.

  Toivottavasti kameran korjaaminen ei maksa paljon ja saat sen pian taas käyttöösi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttu sinulle kommentistasi...

   Itsekin jäin tutkimaan vielä lisää noita vakuutuspapereita, ja aion olla uudemman kerran yhteyksissä sinne. Ensin odottelen kuitenkin Rajalasta tietoa kameran ja linssin korjauksista ja maksuista. Peukut on pystyssä...

   Teillä oli onneksi tuo laajempi vakuutus... huh, jos olisit joutunut hankkimaan tuon kaluston uusiksi...

   Poista
 10. Tekevälle sattuu! Onneksi itse pysyit ehjänä. Kuviasi ihaileva! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3

   No niinpä... tavaroita saa aina uusia. Näinhän se pitää ajatella:)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig