keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Reality bites

Tällainen aamu tänään :)

Kurkku on täynnä takiaisia ja eiliset fastfood-pussukat pitkin keittiön pöytää. Jee, jee... Laiskotti eilen niin vietävästi, kun kurvailin Helsingistä tänne "maaseudulle", etten jaksanut muuta kuin ajaa mäkkärin kautta kotiin. Ruokakaupassa piti kyllä käydä... ehkä tänään uusi yritys.

Teemuki kädessä ja kurkkupastilli poskessa pakkailen täällä tuota Canonin lainakameraa, joka pitää siis tänään viedä postiin. Tämä 5D MarkIII oli kyllä ihan huippu-tuttavuus, mutta ei auta tässä vaiheessa muu kuin totutella takaisin tähän omaan kalustoon. 

Ilmoittauduin tässä taannoin vaikka kuinka monelle valokuvauskurssille, ja tänään alkaisi ensimmäinen. Nyt pidetään vain peukut ja varpaat pystyssä, että buranat ja strepsilsit alkavat helpottamaan tätä oloa. 

En voi muutenkaan tulla yhtään tämän kipeämmäksi, sillä ensiviikon lopulla on jälleen Cafe Latten Kartanopäivät (klik), johon minäkin olen menossa omien pellavatuotteitteni kanssa. Täällä pitäisi olla kangasvärit ja sabluunat siis pitkin pöytiä ja singerin soida ihan täysillä, jotta olisi sitten paaaljon, paaljon kaikkea kivaa taas näytillä... niin ja Habitaressakin pitäisi käydä, ja, ja, ja...

Nyt taas teetä keittämään :)
SHARE:

14 kommenttia

 1. Voih, tsemppiä ja voimia sinne! Sinullakin on kaikkea kivaa tiedossa <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on vaikka mitä ihanaa tiedossa... ei nyt ehdi sairastamaan. Vaikka pakkohan se on, jos kroppa laitta stopin tälle touhulle...

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. -voi toivottavasti paranet pian! Itselläni pitänyt tätä syysflunssaa päällä jo kolme viikkoa, ja en todellakaan toivoisi kenellekkään samanlaista kohtaloa. Kurjat on olotilat! Olisipa ihana päästä itsekin valokuvauskursseille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sentään... kolme viikkoa on aika pitkä aika. Itse sairastin jo yhden flunssan ja kuvittelin, että suoriudun koko syksystä sillä sairastamisella. No tasan ei käynyt näin, mutta parempaa huomista odotellessä.

   Paranemisia sinullekin:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Stella <3

   Kyllä tämä tästä jossain vaiheessa helpottaa :)

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tänks ja kiitos baby <3

   Onneksi olen sitkeää tekoa:))))

   Terkuin, Friidu

   Poista
 5. Ihania suunnitelmia! Olisipa ihana kun täälläkin päin Suomea olisi joskus jotain yhtä kivaa.... Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä... ehkä sun pitäisi muuttaa tänne tapahtumien keskipisteeseen :)))))

   Eilen uskaltauduin kurssille, mutta tänään näyttää siltä, että on parempi jäädä kotiin lepäämään. Voi, voi, voi...

   Mukavaa tätä päivää,

   Toivottelee, Frida

   Poista
 6. Kauniin sävyinen postaus, kuvien sävyt ja koonti miellytti silmää! Sinulla on tuo sommittelun taito hyvin hallussa. Pikaista paranemista sinulle, toivottavasti alkaa jo helpottamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanainen.

   On kiva lukea tällaisia kommentteja niinkin hyvältä kuvaajalta, kuin sinä:))))

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig