sunnuntai 3. elokuuta 2014

Iltaa Espoosta


Helou darlings... long time no see! Olen ollut lievässä helle-huumassa ja ihan auringonpistoksissa täällä, ja postaukset ovat jääneet aika vähille viimeaikoina. Sori, sori, sori...

Vaikka mitä on kuulkaas taas tapahtunut: Olen käynyt muutamina aamuina lenkillä (iltapäivisin kun ei voi enää naamaansa näyttää tuolla helteessä). Tai no joo, joku ei niitä varmaan lenkeiksi kutsuisi, mutta olen minä aina muutamat kilsat jaksanut kävellä, puuskuttaen, vesipullo toisessa kädessä, aurinkolasit vinossa ja lenkkarit tanassa.

Minulla oli jopa synttäritkin tällä viikolla. Sain kuulkaas aamiaisen sänkyyn nuorimmaiselta pojalta. Kahvit, mehut, paahtoleivät ja kaikki! Aivan ihanaa! Superia! Huippua! Vanhimmaiselta pojalta piti iltapäivällä jo alkaa anoa pieniä onnitteluja, kun oli ilmeisen autuaasti unohtanut äitinsä syntymäpäivän. Tää on niin tätä näitten teinien kanssa. Mieheltäni sain lahjaksi hierontalahjakortin, ja sielläkin olen jo ehtinyt käydä rentoutumassa. Edellisestä hieronnasta on varmaan kohta kaksi vuotta aikaa, joten voitte kuvitella, että olin ihan seitsemännessä taivaassa.

Kameraa - tai siis itseasiassa objektia yritin viedä kalibroitravaksi, mutta se oli pakko jättää ensiviikkoon, koska muuten olisivat pitäneet koko kaluston siellä aivan liian pitkään. Minä kun olen alkuviikolla menossa pienelle kuvauskeikalle Naantaliin - JEE!

Paljon ei ole tullut kynttilöitä poltettua kuuman kesän aikana, mutta tänään tuuli jo iltapäivällä sopivasti ennenkuin alkoi pimenemään, joten tein kukkasista tällaisen kesälyhdyn itselleni. Me like!

Tällaista täällä meillä. Toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin, ja nautitte Suomen helteisestä kesästä.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania kesätunnelmia ja todella kaunis lyhty! <3

  Myöhästyneet synttäri onnittelut sinulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja mukavaa perjantai-iltaa sinulle:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Söpön kesälyhdyn teitkin Friida!
  Kivoja puuhasteluja siellä ollut, itse en ole kuntoillut lainkaan nyt kesällä, kun on ollut
  niin kuumaa...täytynee minunkin pian ryhdistäytyä!
  Mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos... onneksi tämä oli todella helppo toteuttaa:)
   Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle

   Toivottelee, Frida

   Poista
 3. Niin ja onnittelut synttäreiden johdosta<3

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig