lauantai 30. elokuuta 2014

Forman paras osastoOlen nyt viettänyt pari päivää Forma-messuilla ystävätärtä auttamassa. Ja on ollut ihan huippukivaa!

Olen viimeksi käynyt kyseisillä messuilla joitakin vuosia sitten, ja rehellisyyden nimissä täytyy kyllä myöntää, että kylläpä ne ovat typistyneet pieniksi.

Ei siis mitään suuria ahaa-elämyksiä, eikä juurikaan must-have juttuja, mutta yksi osasto oli kyllä yli muiden: tanskalaisen Au Maisonin tunnelmallinen ja ihana messuosasto. Täältä olisin voinut valkkailla vaikka mitä ihania mattoja, tyynyjä, lyhtyjä ja torkkupeittoja ihan mennen tullen meille kotiin.

Yksi ihan uusikin juttu tuli messuilla vastaan, ja siitä kerron teille, kunhan olen saanut siitä ensin itselleni pieniä käyttökokemuksia :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Näyttääpä mielenkiintoiselta osastolta! Olen yleensä käynyt kevät-formassa, mutta nykyisin tilaan tavarat netistä. Messut olivat viimeksi käydessäni tosi latteat ja pienet. Hyvää syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo osasto oli kyllä messujen parhaimmistoa - ihania tuotteita pullollaan, ja kauniisti toteutettu:)

   Valitettavasti nämä Suomen messut ovat kyllä aikansa eläneet. Pistää mietityttämään, että mahtaakohan ne enää palvella kumpaakaan, myyjiä tai asiakkaita.

   Mukavaa ja tunnelmallista syksyä sinullekin.

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen osasto. Täytyykin yrittää keväällä päästä fiilistelemään messuille.
  Mukavaa viikonloppua
  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Mä tykästyin ihan kympillä...

   Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle.

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Olen kuullut samaa messujen typistymisestä. Kai se on niin, että mEssuorganisaatioidenkin pitää uudistaa konseptia tähän päivään. Messupaikat ja kaikki se roudaaminen on hyötyynsä nähden yrittäjille melko kallista puuhaan. Varmaan moni on päätynyt samaan ratkaisuun kuin Eeviregina Forman osalta. Ihanaa viikonloppua ja terkkuja Porista, jossa joki virtaa vuolaana sateiden jälkeen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vähän sääli, että nuo messut ovat päässeet noin "kuivahtamaan". Jotain uudistusta kyllä kaivattaisiin:)

   Terkkuja sinne ihanaan Poriin, kauniin Kokemäenjoen varrelle:)

   Frida

   Poista
 4. En ole Formassa käynyt sitten v. 2008 ja silloin jo ne olivat ihan onnettomat, valitettavasti. Taitaa Formexiin mennä jo suomalaisetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä kyllä yhtään ihmettele, ettet ole siellä enää käynyt. Totta, että Ruotsiin ja muuallekin Eurooppaan on tänä päivänä jo niin helppoa ja edullista matkustaa. Antikin on isoilla messuilla ihan toisenlaista. Sinne siis:)

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig