torstai 24. heinäkuuta 2014

Vinkki herkkiksille: 8 Hour Cream
Jo on hellettä pidellyt... huhhuhh

Jos olette yhtä vaaleita ja herkkiä auringolle, kuin minä, niin tässä tulee teille hyvä vinkki: Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream.

Tämä on meikäläiselle ihan must! Parantaa nimittäin hetkessä auringon polttamat ja muutkin pienet iho-ärsytykset ja palovammat.

Alun alkaen voide kuulemma kehitettiin Ardenin kilpahevosille, joiden kaviot olivat erittäin kuivat. Voiteesta tuli niin suuri menestys, että siitä kehitettiin hienostuneempi versio kauneudenhoitoon, kaiken tyyppisten kuivuuksien ja iho-ärsytysten hoitoon. Voide on aika voimakkaan hajuinen, mutta tästä on kuulemma tullut markkinoille myös hajusteetonkin versio... Sitä sitten seuraavaksi, kun tämä purkki on ensin tyhjennetty.

Tällainen pitäisi kuulua joka naisen voide-varastoon. Käy nimittäin palovammojen lisäksi itikoiden pistoihin, kuiviin huuliin, kynsinauhoihin, atooppiseen ihottumaan, halkeileviin kantapäihin, käsiin, polviin, kyynärpäihin, kovettumiin, sään aiheuttamiin iho-ärsytyksiin ja haavaumiin.

Toivottavasti joku muukin herkkis löytää tästä helpotuksen aurinkoihottumaan ja punotukseen. Ihania ja aurinkoisia hellepäiviä toivotellen...


SHARE:

9 kommenttia

 1. Kiitos Ihanuus<3
  Tuo vinkki tuli tarpeeseen!
  Nautitaan silti helteistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Sari <3

   Hyvä, että sait tästä tarpeellisen vinkin:)
   Näitä helteitä on varmaan ikävä keskitalvella, joten nautitaan :)

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, kuulostaa tutustumisen arvoiselta tuotteelta! Ja jos tosiaan vielä tuoksutonkin vaihtoehto löytyy. Täytyypä käydä tutustelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Susanna

   Ole hyvä, ilo oli täysin minun puolellani :)
   Tuo tuoksuton versio kiinnostaa minuakin. Tämä on nimittäin melko voimakkaan hajuinen :)

   Helleterkuin, Frida

   Poista
 3. Onkohan tässä mitään samaa kuin Viatopissa? Viatop on myös hevosille tarkoitettu salva, mutta on oman kokemukseni mukaan ihan paras juurikin palovammoihin ja sääskensyömiin yms. Viatopia saa vain apteekeista ja sieltäkin tosiaan eläinosastolta.

  Jos vain malttaa olla raapimatta sääskensyömiä tms, ja sipailee heti Viatopia, katoaa kutina kuin taikaiskusta. Ihmeellinen tuote, joka tuntuu auttavan paremmin kuin yksikään Aloe Vera tai vastaava. Laitan kyllä korvantaakse myös sinun "hevossalvan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan vitsit... enpä ole tuollaisesta Viatopista kuullutkaan. Kiitos siis vinkistä :) Kuulostaa ihan vastaavanlaiselta voiteelta. On se hyvä, että hevosille kehitellään näitä kaikkia ihmevoiteita, niin mekin saamme nauttia niistä:)

   Aurinkoisin terveisin,

   Frida

   Poista
 4. Ihanan herkullisia kuvia rasvasta :)
  Aurinkoista viikonloppua.

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Sanna :)

   Aurinkoa ja haleja myös sinne:))

   T. Frida

   Poista
 5. Hellettä sinnekin täältä toisen kaupungin laidalta :) Tuo on aivan huippuhyvä rasva - itsellä on eka menossa, huulirasvan muodossa. Ei enää minkäänkaltaisia ongelmia. Täytynee ostaa vielä tuollainen isompi purkki noihin muihin tarkoituksiin, kiitos vinkistä!
  terkuin,sisustelija

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig