maanantai 30. kesäkuuta 2014

Uusi koti, kiitos!


Katsokaa, mitä posti on tuonut meille pitkin kevättä ja kesää: talopakettiesitteitä vinon pinon! Siis ihan fiiliksissä täällä!!! Minä niin haluaisin muuttaa!

Olen jo pitkään katsellut myytäviä taloja täällä Espoossa, enkä valitettavasti ole löytänyt sopivan hintaista, oikean kokoista, saatika sellaista joka puhuttelisi meikäläistä ja täyttäisi tämän perheen tarpeet. Innoissani sitten laajensin "hakuani" valmistaloihin. 

Osa esitteistä katosi jo nuorimmaisen pojan huoneeseen... hän on kyllä kertonut haluavansa arkkitehdiksi, mutta että aloittaa jo 13-vuotiaana :)

Vaikka kaikki on vielä ihan auki, eikä tätä omaakaan taloa ole vielä laitettu myyntiin, niin ajattelin kysäistä, että onko teillä minkään valtakunnan kokemusta muuttovalmiista taloista? Osaatteko suositella jotain tiettyä valmistajaa? Tai antaa vinkkiä siitä, keitä pitäisi välttää?


SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihania unelmia, mekin ollaan mietitty samaa, mutta kun ei millään haluaisi muuttaa vuokralle mihinkään rakentamisen ajaksi.... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Melissa

   On se vaan ihanaa, kun on unelmia:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Me rakennutimme reilt kaksi vuotta sitten ja silloin alallla oli ainakin kaiken maailman yrittäjää :-/ Taloja myytiin vielä paljon eikä taloustilanne ollut näin huono. Meille valikoitui Designtalo valmismalli hinnan ja toimituksen perusteella. Meidän talon pelasti ehdottomasti mieheni tietämys rakentamisesta ja palkkaamamme ehdottoman ammattitaitoinen vastaavamestari jos näitä kahta miestä ei olisi projektissa ollut niin painajaista elettäisiin nyt. Työmaalla töissä oli umpi venäläisiä työmiehiä joilla ei ollut tietoa eikä paljoa taitoakaan, mm. ehkä vakavin oi että laittoivat vamiiksi märkiä ja homeisia lautoja kylppärin vian korjaamiseen jne. Raksalla mieheni kävi joka päivä ja sai kiinni epäkohdat heti tuoreeltaan, mainoksissa luvattu helppo rakentaminen oli kyllä ihan muuta. Lähtisimme kyllä projektiin uudestaankin on parissa vuodessa tullut ideoita joita ei silloin suunnittelu vaiheessa tajunnutkaan.. Nyt valitsisimme kyllä toisen toimittajan, haaveena Kannustalo joka haaveeksi varmasti vielä jääkin. Samaan aikaan oli monella tietämällämme toimittajalla huonoa työnjälkeä ja rakennusvirheitäkin johtuen siitä, että säästivät kustannuksista, sittemmin olen kuullut että olisi osaamattoman työväen käyttö ehkä vähentynytkin. Toivottavasti sillä kaikki rakennuttajat eivät tiedä rakentamisesta paljoa ja joillakin esim. vastaavamestari on vain nimenä paperilla, joka on kuitenkin rakennuttajan edunvalvoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sabuska

   Kiitos sinulle vastauksestasi... Juuri tällaisia tarinoita sitä haluaisi välttää, jos joskus alkaisi rakentamaan. Minäkin olen ymmärtänyt, että vastaava mestari täytyy olla ihan oikeasti asialleen omistautunut ja ammattitaitoinen, eikä pelkkä nimi paperissa. Onneksi myös miehesi oli paljon paikalla ja tiesi rakentamisesta, eikä vain katsellut läpi sormien muiden touhuja:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Olemme muuttaneet marraskuussa Design-taloon, enkä kyllä voi suositella. Toki riippuu alueestakin! Meillä oli supisuomalaisia rakentajia, mutta niin oli seinäelementit vinossa ja sisäseinälevyt naulattu sähköjohtojen läpi. Mieheni on myös rakennusalalla ja kävi tontilla koko ajan. Eteisen laattalattiaakin uusittiin kolmeen otteeseen sillä se muistutti lähinnä mukulakivetystä :) Mainoksissa perhe lähtee rakentamisen ajaksi lomamatkalle, onneksi emme näin tehneet!
  Uusi koti ja uusi firma aatoksissa!
  Tiina (varsinais-suomi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Tiina

   Ja kiitos sinulle kommentistasi...
   Ilmeisesti näiden rakennuttajien ja talovalmistajien kanssa pitää olla todella tarkkana. Se on kyllä sääli... Onneksi teillä kuitenkin miehesi puuttui epäkohtiin ja laittoi laattalattiatkin uusiksi kolmeen kertaan:) Ja onneksi tästä opimme, että "ei lomalle rakentamisen aikana"...
   Toivotaan, että aatoksesi saavat tuulta alleen, ja pääset uuteen kotiin ja saat uuden firman:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. Hei!

  Me rakensimme muutama vuosi sitten Kannustalon Rauhalan. Luulimme hankkineemme markkinoiden laaduikkaimman talon, mutta näin ei valitettavasti kuitenkaan ollut. Käymme edelleen reklamaatiotaistoa talotehtaan kanssa ja prosessi on nyt kuluttajariitalautakunnan käsittelyssä. En voi suositella kyseistä talotehdasta, vaikka talojen ulkoasu omaa silmää kovasti miellyttääkin.

  -Omakotiasukas-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi

   No, onpas uutinen... Minäkin olin aina kuvitellut Kannustalojen olevan laadukkaita. Toivottavasti saatte reklamaatio-prosessin mahdollisimman pian päätökseen. Voin vain kuvitella, kuinka epämiellyttävää tuollainen on...
   Kiitos sinulle kommentistasi.

   Terkuin, Frida

   Poista
 5. Meillä Kannustalo rakensi sovitutuun pisteeseen saakka, ja aivan loistavasti sujui yhteistyö. Turun alueella tehtiin, ja talossa asuttu itse 9 vuotta ja seuraava asukas 7 vuotta, ja tyytyväisiä ollaan oltu molemmat! Ottaisimme seuraavankin, jos sellainen haave vielä toteutuu.

  VastaaPoista
 6. Thanks for sharing! Great post!

  Chia sẻ các bạn bà bầu nên ăn gì trong 3 tháng đầu thai kỳ hay tổng hợp những hình xăm nhỏ đẹp ý nghĩa hay mẹo chữa hóc xương cá hiệu quả các bạn nên biết hay kinh nghiệm cách đi giày cao gót không đau chân mà vẫn tôn lên dáng đẹp hay cắn móng tay và bí quyết giúp tạm biệt nó hay tầm quan trọng của việc uống nước với kinh nghiệm uống nước bao nhiêu là đủ hay mách các bạn gái hay mang giày cáo gót cách chữa đau chân khi đi giày cao gót hay cây chùm ngây và cây chùm ngây có tác dụng gì hay lắc vòng có tốt cho sức khỏe không với lắc vòng có khiến mông to hay tác hại của việc uống nước ngọt với uống nước ngọt nhiều có sao không hay mách các bạn yêu thích nấu ăn cách nấu cơm cà ri nhật bản cực ngon hay bí quyết làm món gà cực ngon với cách làm cánh gà tẩm bột chiên xù ăn 1 lần là nghiền luôn!

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig