keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Bloggari-kirppis torstaina
Helou Ladies... meillä on pyyhältänyt jälleen kirppari-meiningit täällä kotona. Koko viikon olen nyt tyhjennellyt varastoja ja vaatehuoneita ja kerännyt huomiselle Cafe Latten Bloggari-kirpparille tavaraa.

Ohessa muutamia makupaloja siitä, mitä myyntiin on tulossa mm: kenkiä (kokoa 40), kirjoja, naisten vaatteita (kokoa 40-44), laukkuja, poikien vaatteita, tauluja, lyhtyjä, valaisimia ja muuta sisustustavaraa.

Kirpputori järjestetään tämän viikon torstaina Cafe Latte -Lifestylepuodin pihamaalla, täällä Espoossa. Mukana on mahtava joukko bloggareita, jotka kaikki ovat keränneet omia ihanuuksiaan sinne myyntiin. Kirpputori alkaa klo 17 ja päättyy klo 20. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Tervetuloa mukaan tekemään mahtavia löytöjä!
SHARE:

11 kommenttia

 1. Voi, en pääse paikalle huomenna :-( Mitä maksaa tuo vaaleanpunainen ihanainen Longhampin ? laukku ja voisinko sen jo kenties varata tätä kautta ;-) t. Mari PS. Mukavaa kirppispäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mari

   Jos nopsaan laitat miulle sähkistä (frida(at)luukku.com) ennen klo 15, niin varaan sen sinulle. Hinta on 15 euroa+postarit.

   Aurinkoa sinulle.

   t. Frida

   Poista
 2. Samaa Longchampia katselin :) , liian kaukana on tuo kirppis, ois ollut kiva tulla vaikka viikonloppuna. Mites nuo ruskeat laukut? Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Riikka

   Laukut ovat kaikki 15 euroa /kpl + postimaksut, joten jos joku viehättää, niin laita sähköpostia ennen klo 15, niin varaan sinulle omasi: frida(at)luukku.com

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Mitä ihanuuksia siellä olisikaan, kunhan olisi lähempänä! Mä en ala;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis Lady

   Itsekin odotan ihan innolla, mitä muilla bloggareilla on myytävänä... nythän olen sopivasti tyhjennellyt kaappeja, ja sinne mahtuisi taas vaikka mitä:)

   Aurinkoista torstaita.

   T. Frida

   Poista
 4. Voi hitsi kun vasta pääsin koneelle. Menikö Longchamp jo? Tai jäikö jotain muuta myymättä ? :) t. Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Riikka

   Kyllä se valitettavasti meni jo :(

   Aurinkoisin terkuin, Frida

   Poista
 5. Oletko sinä puuhanaisena myös elokuun bloggari-kirppiksellä? Mietin, riittääköhän allekirjoittaneen meriitit päästä mukaan myyjäksi. Bloggarina kun olen vielä ihan untuvikko :) Millä perusteilla mukaan pääsisi? Eikös kirppari ole taas Latten pihalla ja torstaina 14.8 klo 17-20?

  Terkuin,

  Satu-Maria
  http://jotainkaunistajaarkista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan hei Satu-Maria

   Kivaa, että haluat lähteä mukaan tapahtumaan. Voisit laittaa Leealle sähkistä, niin hän ilmoittelee sitten mahtuuko mukaan: leea(at)cafelatte.fi

   Terkuin, Frida

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta!

   Laitoin Leealle viestiä, vaikka hän taitaa vielä tämän ja ensi viikon lomailla. Katsotaan ja kuulostellaan!

   Mukavia hellepäiviä!

   Terkuin,

   Satu-Maria

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig