lauantai 26. huhtikuuta 2014

Terassi-tuolien tuunailuaTerkut aurinkoisesta Espoosta, ja aamulenkeiltä - Kyllä! Olen nyt parina päivänä käynyt näyttämässä nenääni aamuauringossa ja päivät ovat alkaneet todella hyvin. Kiitos siis lukuisista tsemppauksista liittyen tuohon edelliseen postaukseen ja terveellisemmän elämän etsintään!

Innostuin tänään laittamaan hieman meidän etupuolen terassia, kun sain vihdoin tuotua nuo mustat rautatuolit tullessani vanhempieni luota.

Näissä oli rikkinäiset istuinpäälliset ja nyt olen repinyt niitä pois ja hieman miettinyt, että milläköhän tuolit seuraavaksi päällystäisi. Löysin varaston kätköistä tällaisia vuohentaljoja, ja kokeilin heti niitä, ihan vain näön vuoksi. Näyttää aikas kivalta, mutta en laittanut taljoja kiinni vielä, koska jäin miettimään, että mitenköhän ne kestävät ulkosalla. Onko kellään mitään kokemusta?

No, päällis-asiaa ei onneksi tarvitse tänään päättää... sitäpaitsi tuoleja on yhteensä kuusi ja niihin kuuluu vielä pöytäkin, jonka pöytälevy oli mennyt piloille ja siihenkin pitää keksiä jotain uutta. Ehkä tuunaan kaikki sitten samalla kertaa ja nautin nyt vain näistä parista tuolista tuolla talon aurinkoisemmalla puolella.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille, ihanat lukijat.

SHARE:

17 kommenttia

 1. Ihania kuvia!

  Aurinkoista sunnuntaita sulle Frida! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia! Aurinkoista sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Sanna

   Kiitos, kiitos.... kiva, että tykkäät:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Kauniit tuolit! Kyllä sä van osaat kaikenlaista!
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, AnuElina

   Mäkin tykkään noista tuoleista... tässä vaan mietin, että kannattaako nuo taljat uhrata ulkotuoleihin. Niistähän voisi saada vaikka mitä muutakin ihkua aikaiseksi:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Heipsulis hei Kamomilla

   Kiva, että tykkäät.... mulla olis kaksi valkoista vähän vastaavanlaista täällä. Kiinnostaiskos?

   Terkuin, Frida

   Poista
 5. Ihanat tuolit, noi taljat on kuin tehty niihin. Pitempiaikaista kokemusta ei ole, mutta itselläni on poropefletti penkin päällä, ja olen pari kertaa yllättänyt talitintit itse teossa.. Poronkarva on varmaan mukavaa pesän pehmikettä. :)
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis moi

   No niinhän se näyttääkin hyvältä:) Munkin mielestä:)))) Mutta totuuden nimissä, oli pakko ottaa nuo taljat tänään tuolta ulkoa pois, koska en halua, että menevät piloille - too bad!
   Onneksi silti näissä ei ole tuollaista paksumpaa karvaa, mutta meidän paikalliset linnut tykkä kakkia hieman liikaa sinne ja tänne. Not nice!

   Mukavaa vappua sinulle.

   terkuin, Frida

   Poista
 6. Niin makeet tuolit, waude! Hienoa, että olet innostunut liikkumaan, siitä se innostus vaan kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Miimma <3

   Mä oon aina tykännyt näistä... Ovat olleet vanhempieni mökillä "säilytyksessä" monta, monta vuotta, mutta kiva että sain ne tänne Espooseen asti:)
   Mä liikun kyllä - pienissä määrin, mutta liikun. Alkaa päivä aika kivasti!

   Terkuin, Frida

   Poista
 7. Taljat on tosi hienot! Mielestäni hauskemmat kuin poropefletit joita minullakin on. Niistä lähtee älyttömästi karvaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Titti

   Niin... kyllähän ne ovat oikein kivannäköiset, mutta edelleen mietin, miten linnut ja ilmasto ottaa ne vastaan... No, karvaa näistä ei ainakaan lähde. Joten hyvä niin:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 8. Hyvältä kyllä taljat näyttävät tuoleissa ja tuolit itsessäänkin ovat kyllä niin upeet <3 <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis moi Tiina

   Kiitos, ihana<3
   Tuntuu siltä, että näyttävät hieman liian hyviltä nuo tuolit noilla talja-päällisillä... en tiedä ollenkaan, mitä niille mahtaa tapahtua, jos ne niihin kiinnitän. Meilläkin on paljon lintuja, jotka "tekevät asioitansa" pitkin terassia, enkä haluaisi, että nämä menevät pilalle - VOIH!

   Pieni murhe - eikä kannattaisi sen antaa vaikuttaa.... aurinkoa sinulle

   Terkuin, Frida

   Poista
 9. Aivan mielettömiä kuvia :). Aurinkoa Fridalle <3

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig