perjantai 4. huhtikuuta 2014

Myydään - SäljesOlen nyt katsellut tätä tavarapaljoutta meillä kotona, ja päättänyt pyyhkäistä alkuun "Friidun myydän- säljes"-kampanjan.

Tänään myynnissä on kaksi Pariisi-canvastaulua, jotka on teetetty minun omista valokuvistani. Koot molemmille ovat 20x30cm. Toinen on nimeltään "Eiffel" ja toinen "Metro", ja hinta /taulu on 35 euroa. 

Toiseksi myytävänä on 4kpl vanhoja koululaistuoleja. Huonokuntoisia, ja Suomen ilmaston nähneitä (olleet ulkona). Hinta näille neljälle yhteensä 100 euroa. (Myydään kaikki yhdessä)

Kolmanneksi löysin varaston kätköistä tällaisen ison ihanan lasikuvun, joka sopii mainiosti"viherpeukalo-koti-floristi-yrtti-kasvattajalle". Korkeus on jopa 46cm ja halkaisija 27cm. Hinta tälle on 25 euroa.

Jos innostuit näistä, niin laita viestiä: frida(at)luukku.com

Mielellään tietysti nouto - etenkin tuoleille ja lasikuvuille. Taulut pystyy postittaman ilman suurempaa riskiä. Postikulut eivät kylläkään sisälly summaan. Toimitukset pääkapunkiseudulle järjestyy 15 euron maksua vastaan, esim tuoleissa.

Tällaista tänään... katsotaan, mitä muuta varastojen kätköistä löytyy:)

SHARE:

6 kommenttia

 1. Nuo kulahtaneet tuolit on upean näköiset. Jos saisin ne jonnekin mahtumaan, ostaisin heti ja maalaisin ne ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua, ihana Nuppu.... Olen itsekin nähnyt jossain näitä tuoleja maalattuna - aivan mahtavan näköisiä:) Mutta joo, eivät tunnu mahtuvan meillekään, joten toivotaan, että niille löytyy hyvä koti jostain muualta.

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Moikka,

  olen kiinnostunut noista koulutuoleista: ovatko kuitenkin ihan istuttavassa kunnossa eli istuinosa on kestävä vaikka pinta onkin jo kuhlahtantu?
  nimimerkillä *nouto onnistuu* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Anne

   Ovat ihan kestävät, vaikka ovatkin kulahtaneet:)

   Terkuin, Frida

   Poista
  2. Kiva, voisin ostaa nuo tuolit! Laitan viestiä.

   Poista
 3. Moikka, minä voisin ostaa tuon lasikuvun, onko se vielä ylimääräisenä?
  t. Seija

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig