keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ihan pihalla


Mikä ihana päivä. Aurinko on paistanut aamusta asti ja minä tyttö olen viettänyt aikaani oman pihan risusavotalla.

Parisen vuotta ajattelin, että meidän pihalle ei tarvitse tehdä yhtään mitään, koska melkein koko takapiha on pelkkää kalliota. Nyt alkaa kyllä uhkaavasti näyttämään siltä, että täältä on pakko karsia villejä pajuja ja muita epämääräisiä rikkakasveja ja risuja pois. Ja löysinhän minä näissä touhuissani myös muutaman ihanan kukkasen kalliolta!

Tällaisia aktiviteettejä tänään. Nyt haisee hiukset ja vaatteet savulta ja minulle tulee lapsuus mieleen...

Ja voi kuulkaa onnenpäivää: äitini laittoi viestiä, että haluaa viedä omat lapsensa ja lapsenlapsensa matkalle. Lähdemme siis ihanassa ryhmässä Välimeren risteilylle heti kesäkuun alussa ja nyt alkaa matkakuume nousta tuhatta ja miljoonaa. Nuorimmaisellani on huoli siitä, että kenen kanssa hän joutuu / pääsee samaan hyttiin ja minä taas aloin miettimään matkagarderobiani. Kirppiskin on taas varattu toukokuulle, jotta saamme hieman matkarahastoa kasvatettua... Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Mediterranean, here I come!


SHARE:

10 kommenttia

 1. Oij, joij, joi! Olipas se ihana lomauutinen :). Kyllä äidit on vaan semmosia <3 Ja kauniita kevätkuvia teidän pihalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Hammi

   Olen itsekin ihan innoissani... ja niin kiitollinen, että minulla on tuollaiset vanhemmat, jotka haluavat jakaa hyvää ympärilleen:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niin on - aivan MAHTAVAA! Olen ihan matkakuumeessa täällä...

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Teillä on mielenkiintoinen piha. Me tehtiin samaa risusavottaa Pääsiäisenä mökillä ;-) Kotipihaa olen nyppinyt pitkin kevättä, mutta nyt tekisi mieli ostaa sinne jo jotain kukkivaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Nuppu

   Voi, mäkin haluaisin jotain kauniita väripilkkuja tänne... risusavotta on vielä kesken, joten kukkien kanssa pitää varmaan odottaa:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. ja kohta innostut istuttelemaan kaikkea kivaa ;) Teitä odottaa kyllä niin ihana matka, olen niin iloinen, että pääset noin ihanalle matkalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin taidan. Olen tässä jo hieman suunnitellut sitä, mitä ehdotit, ja katsellut sopivia kukka-paikkoja kalliolta:)

   Tuo matka on ihan HUIKEETA! Odotan sitä ihan innoissani:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 5. Whoaa mikä matka tulossa. Aivan mahtavaa <3

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig