maanantai 21. huhtikuuta 2014

Eilisiä touhuja länsirannikolla

































Nämä ovat terkut aurinkoisesta Porista.

Lapset saivat meidät aikuisetkin innostumaan eilen pääsiäisen ulkoruokailusta, ravintolalaiva Amoressa, Porin jokirannassa. Siinä kun odottelimme, että pojat saavat laitettua vahat hiuksiin, axet kainaloon ja converset jalkaan, me leikimme äitini kanssa kameralla ja otimme ihania poseerauskuvia. Hi-hi-hiiii... Pukeutuminen noudattelee meikäläiselle tuttua linjaa: mustaa, joka  tähän aikaan vuodesta voidaan mieltää pääsiäisnoidan lookiksi - etenkin tuon hurjan tukan kanssa.

Kovin vähän oli muuten ihmisiä liikkeellä. Uskomatonta, koska Kokemäenjoen ranta on mielettömän kaunis ja ilma oli mitä parhain. Missä lie, pihapuuhissa koko Pori yhtäaikaa!

Ollaan me äitini kanssa tehty jotain ihan hyödyllistäkin: tyhjennetty vanhempieni mökki kaikesta lopusta roinasta ja ajeltu pakettiauton kanssa siis möksän ja vanhempieni kodin väliä. Nyt siellä odottaa enää "ongelmajätteet" Kierrätyskeskuksen visiittiä, ja äidilläni riittää taas kirppistavaraa myytäväksi ainakin puoleksi vuodeksi eteenpäin. Hyvä, hyvä!

Hetki sitten kurvasin auton kotipihaan, ja nyt on meilläkin jo piha haravoitu, kun möksältä liikeni yksi hyvä Firkarsin harava myös tänne Espooseen. Kyllä välineet pitää olla kunnossa, ennenkuin minä alan tekemään yhtään mitään!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Heipsan hei

   Kiitos... niin onkin. Pori on aivan ihana kesäkaupunki:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Kaunis paikka ja niin on kyllä mallikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, ihanainen:)

   Hauskaa ainakin oli:)))

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Me ihmeteltiin eilen Mikkelissä samaa. Rannassa ei ollut edes mikään paikka auki, ja vasta iltapäivällä ihmisiä näkyi istumassa...yllätys, yllästys...terasseilla keskustassa. Kesäkaupungit on kai sitten kesäkaupunkeja!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi

   Voipi olla, että jotkut ovat vielä talviunilla:)) Tai sitten vain muuten haluavat pysytellä kotona.

   Onneksi kesällä aina vilkastuu jokirannat ja muut kesänviettopaikat.

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna

   Porin jokiranta on kyllä todella kaunis:)

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig