maanantai 3. helmikuuta 2014

HELP NEEDED!
Tää TV-huone on NIIN murheenkryyni!

Ei varmaan kenenkään muun, kuin minun mielestäni, mutta sisustaja minussa saa karvat nousemaan pystyyn, kun katselenkin tuota hyllyä ja näitä kaikenmaailman teknisiä laitteita. Kaiken lisäksi huone on aivan liian täynnä. Täällä on iso sohva, divaani, jättikokoinen rahi, tv-taso ja tuo, tuo, tuo, TUO raskastekoinen hylly, josta en ole ollenkaan innostunut!

Haluaisin KOKO HUONEEN POIS! Niin, että olkkari vain jatkuisi isompana, ilman mitään erillistä TV-huonetta. 

Se tuskin on mahdollista, joten seuraavaksi eniten haluaisin ison rahin pois (täyttämästä sitä ainoaa tyhjää tilaa, joka huoneessa on). Sitten haluaisin nykyisen hyllyn vaihdettua kevyempään, mustaan, metalliseen hyllykköön, jossa on jalat. Sen jälkeen voisin vaihtaa tuon takaseinän tapetin pois, koska olen kohta katsellut sitä viisi vuotta, eikä se enää säväytä. Sohvankin voisi vaihtaa vaikka valkoiseen, ja divaanin tilalle voisi laittaa nojatuolin... ja... ja... no niin näin tässä taas "nälkä kasvoi syödessä"!

Ei tälle huoneelle varmaan tule tapahtumaan mitään kovin mullistavaa, mutta JOTAIN UUDISTUSTA KAIPAISIN. Ja sitäpä nyt tässä mietiskelen, että miten jollain pienellä fixauksella saisin uutta ilmettä tännekin. Kyllä minä jotain vielä keksin! Ja hei, vinkkejä otetaan vastaan...

Jukka Poika soi ja uusi viikko on alkanut - Jees!SHARE:

16 kommenttia

 1. Tykkään itse tapettiseinästä, mutta ymmärrän jos olet kyllästynyt...Niin käy aina joskus ja toisinaan aika usein :) Vaihda hyllyt keveisiin Ikean peltisiin hyllyihin joita Aleksi R hehkutti blogissaan. Suhauta mustaksi. Hinta vissiin 9,90e kpl tai jotain. Tapetin saa nopeasti alas...Ja vaikka pelkkää greigeä tilalle. Rahin voi päällystää ja siirtää muualle... Jos sohvat eivät mene vaihtoon, niin isot vaaleat pellavakankaat (ompele yhteen kangasta tai vanhat verhot kuten itse tein) antavat rennon lookin. Joku kukka hyllyyn...ja koska en tiedä paljonko ne Ikeat kestää painoa niin itse laittaisin vielä noi kirjat Boknäsin kirjakaruselliin (katsele Torissa koko ajan niitä suht edukkaasti) vaikka eri huoneeseen, tai sitten vanhoihin omppulaatikoihin.. Tässä jotain.... Itse olet mitä parhain tosin keksimään!
  terkuin,
  sisustelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Sisustelija

   Tapetit ovat kyllä meikäläiselle aika vaarallisia - huomaan kyllästyväni niihin aika nopeasti:)
   Nuo peltihyllyt ovat minulta mennyt ihan täysin ohi - pitää käydä kurkkaamassa. Kiitos vinkistä:)
   Joo, tapetti pitäisi saada alas, niin täältä, kuin työhuoneestakin... tässä nyt pähkäilen kummasta aloittaisi... ja juurikin tuollainen vaalean mudan väri voisi olla oikein hyvä. Pitää vain katsoa, että sävy menee muun sisustuksen kanssa yksiin. Muuten tämä projekti laajenee koko taloon:)
   Sohvan kanssa tuollainen heittokangas saattaisi toimia. Irtotyynyihin pitäisi ehkä ommella omat päällisensä...
   Joo, kirjat vievät hitsisti tilaa, ja painavat aikas paljon, joten niiden sijoittelua pitää kyllä miettiä...

   Kiitos ihanista ideoista!

   terkuin, Frida

   Poista
  2. Heipsan vielä,
   eilen illalla - huvittavaa kyllä - mietin tuota seinän väriä, ja sehän sinulla näkyykin siinä aulan(?) peiliseinällä, samaa mutta aste, pari vaaleampana? Kun ehkä hieman vähävaloisampi tilakin. NIIN ja ne kirjat yläkerran (??) aulan K1 hyllyihin, niin saat sitten ne lehdetkin heivattua johonkin ;D Usko tai älä, mulla sama projekti työn alla, mutta kun ei raaskisi....huoh.

   Poista
  3. Moikka

   Joo... sitähän minäkin täällä mietin... ja sitten mietin, että löytyisiköhän tuota sävyä meidän kellarista vielä lisää: Sillä on nimittäin sävytetty tuo yksi seinä tuolta tv-huoneestakin, en tiedä huomasitko:) Jos vain voisin jatkaa sitä muillekin seinille...

   Ja, pakkohan niistä lehdistä on varmaan luopua... ehkä, varmaankin, kai... :D

   Poista
 2. Minä vaihtaisin tapetin! Tapetti on niin hallitseva, että jo sen vaihtamalla huoneen ilme muuttuu paljon :)

  Ehdotan harmaata kalkkimaaliseinää ja sohville esim. harmaita ja valkoisia tyynynpäällisiä ja torkkupeittoja :)

  Voiko tuon puun värisen kirjahyllyn laittaa toisin päin? Eli vaakatasoon lattialle ja koriste-esineitä ja vaikka kukka päälle. Siihen sitten vaikka korjeja joihinkin lokeroihin. Maalaisin sen myös valkoikseksi/mustaksi. Näin näyttäisi ehkä pienemmältä ja ihan uudelta huonekalulta, uuden käyttötarkoituksen ja värin myötä! :)

  Mukavaa uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka minttu

   No niinpä juuri... tapetti on kaiken murheen alku:) Vaihtoon siis... ja heti, kun olen saanut hyväksynnän vielä mieheltäni:)
   Tuo hylly ei valitettavasti mahdu vaakatasoon tähän huoneeseen, mutta maalaamista olen kyllä miettinyt jo pitkään. Katsotaan, mitä sille tapahtuu...

   Mukavaa viikkoa myös sinulle, ja kiitos ihanista vinkeistä:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Minä vaihtaisin myös tapetin - saisi jo hurjan ison muutoksen. Jotenkin sohvan ja tapetin värit ovat liian lähellä toisiaan, olematta sitä kuitenkaan (jos ymmättät mitä tarkoitan). Sitten noilla tauluhyllyillä tekisin sellaisen muutoksen, että siirtelisin tauluja enemmän ryhmäksi. Mahtuisiko noita koriste-esineitä tuolta toisen hyllyn päältä tuonne tauluhyllylle myös? Saattaa olla liian kapea, jos tuo on se tauluhylly joksi sitä luulen :). Ja jos tausta olisi yksivärinen/vähemmän voimakas, tulisi nuo koriste-esineet ja taulut ehkä seinästä enemmän esille?

  Huoneessa ei ole mielestäni muutoin mitään vikaa, enkä kuvista osaa tietysti nyt hahmottaa kuinka ahdas tila on kyseessä. Jos ahtaus kuitenkin häiritsee, nakkaa rahi muualle. Pärjäisittekö ilman sitä? Tykkään kyllä teidän kodin tunnelmasta suuresti! Toivottavasti en ajanut sinua ojasta allikkoon ;))

  Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikelis Jutta

   No niin juuri... tapetti vaihtoon, ja uutta ilmettä kehiin:)

   Tauluhyllyt valitettavasti ovat juuri niitä todella kapeita Ikeasta, joten niille ei voi oikein muuta laittaa. Nämäkin taulut ovat kaikki sellaisia paksukehyksisiä, joten niitäkään ei voi laittaa edes limittäin tälle hyllylle. Ja se, että tausta olisi yksivärinen, auttaisi asiaan ihan huikeasti:)

   Rahi pitäisikin saada jonnekin... mieheni vain pitää siitä kiinni kynsin ja hampain:)

   Kiitos, ihanainen näistä ideoista... kyllä tästä jotain kehkeytyy:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. Minäkin vaihtaisin tapetin ja sohvan päällystäisin sillä haluamallasi valkoisella. Maalaisin hyllyn myös valkoiseksi, jottei se olisi niin hallitseva. Näihin on sitten helpompi yhdistellä noita sinun hauskoja tyynyjä ja torkkupeittoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi

   Hienoa, että sinäkin olet tapein vaihdon kannalla!
   Hyllyn voisi tosiaan maalatakin.. minä vain haluaisin sen kokonaan pois:)

   Kiitos sinulle ihanista vinkeistä.

   Terkuin, Frida

   Poista
 5. Kiinnttä hyllyn eteen puinen sälekaihdin tai naruverho. Tai maalaa valkoiseksi ja laita koristelistat raameihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna

   Kiitos vinkistä... tuotahan voisi harkitakin... ainoa vaan, että haluaisin tuon tilalle hieman kevyemmännäköisen yksilön... mietitään:)

   Terkuin, Frida

   Poista
 6. Mä lähtisin kans tapetin vaihdosta. Kiva huone kyllä näinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis moi

   No niinpä... ehkä mun tarvii alkaa raapia tuota tapettia alas:)

   Onhan tuo ihan ok... ei mitään kovin järisyttävää tarvita... Itse vain kaipaan jotain pientä uudistusta...

   Terkuin, Frida

   Poista
 7. Minulle tuli myös heti mieleen, että jos tuon hyllyn kääntäisi toisin päin. Saisiko siihen tv:n. Mitä jos vaalea divaani olisi tapettiseinää vasten, kirjaistuisiko ilme, mahtuuko sohva päätyseinälle tai tv:n paikalle? Varmaan siellä jo huseeraatkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis Miimma

   Voi sinua ihana :))) Tuo hylly ei valitettavasti mahdu vaakatasoon tuohon huoneeseen, ja tv on kiinni seinässä, joten senkään paikkaa ei voi ihan helposti vaihtaa. Ehkä mä räjäytän koko huoneen, niin pääsee ihan alusta liikkeelle:))))

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig