sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Joulua mietin...

julen1.jpg

julen11.jpg

julen10.jpg

Jaahas - ladies and gentlemen! Se on sellainen juttu, että meidän koti tullaan kuvaamaan jouluasussa tässä kuukauden kuluttua, ja meikäläinen täällä jo fiilistelee sen asian ympärillä:)
En ole koskaan ollut mikään "jenkki - american - ho-ho-hoo - merry christmas- dancing reindeers and color lights"-tyyppi joulun suhteen, mutta tämä kuvaus-lupaus pistää jo hieman miettimään, että miltä sen joulun ihan oikeasti pitäisi näyttää täällä meillä.
Tänään Ikeassa käydessäni löysin ihanan Ludden (lampaantalja) löytöpisteestä ja samoin tuo pienen pieni kuusi jäi käteeni... ja ajattelinkin rakentaa joulun aika pitkälle näin: lampaantaljoja, risuja, oksia, käpyjä, sammalta, jäkälää, valkoisia kynttilöitä, lasipurkkeja, väreinä mustaa, valkoista ja jotain siltä väliltä, itsetehtyjä asetelmia, hyasintteja ja pienen pieniä mausteita marokosta:) Miltä kuulostaa?
Tiedän, tiedän, olen todella aikaisessa liikkeellä tämän asian suhteen, mutta meillä pitää olla joulu jo kuukautta ennen kuin teillä muilla, joten ehkä saan sen anteeksi:)
Huomenna lähden ystävättäreni kanssa metsään etsimään lisää ihania natural-joulu inspiksiä. Katsotaan, mitä kaikkea sieltä jää käteen:)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig