sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Haaveilua

Sain ihanalta Minnalta (klik) haasteen, joka ihan oikeasti pistää hieman miettimään omaa elämää. Tässä ei haaveilla materiasta, vaan itse elämästä. 

maa5.jpg

Mitä haaveilet, voisiko se olla mahdollista?
Haaveilen kiireettömästä maalaiselämästä. Maalle muuttamisesta, johonkin sellaiseen isoon, vanhaan maalaistaloon, jonka pihapiirissä on paljon omenapuita ja vanhoja aittoja ja latoja. Voisin sitten tuunailla ja puunailla kaikkea itsekseni, kulkea olkihattu päässä ja kukkamekko päällä, ja nukkua päiväunia puutarhassa. Kerran viikossa kävisin fillarilla lähimmässä kylässä, ostaisin maalaisbrietä, viinirypäleitä ja tuoretta saaristolaisleipää. Kaiken muunhan minä tietenkin tekisin ihan itse:) 
Oletko toteuttanut haaveesi/unelmasi?
En ole
Mitkä ovat esteet /pelot unelmasi tiellä?
Esteenä on varmaan se, että olen tässä perheessä ainoa, joka tällaisesta haaveilee. Pojilla on koulut ja kaverit täällä, enkä voi tällä hetkellä vain mennä ja riuhtaista heiltä sitä pois, ja muuttaa keskelle "ei mitään". Mieheni on kyllä sanonut, että hän muuttaa minun perässäni ihan mihin vain:)
Elätkö unelmaasi?
Tavallaan sen suhteen, että saan tällä hetkellä touhuta kaikkea omin kätösin... ja elää hieman kiireettömämpää elämää vs. siihen kun olin vielä kokopäiväisesti kiinni hektisessä työelämässä. Voisinhan minä täälläkin kulkea olkihattu ja kukkamekko päällä ja käydä fillarilla Espoon keskuskessa.... taidanpa tehdäkin niin, kunhan vain löydän fillarin avaimen:)

maa6.jpg

Ihana haaste, mutta hieman vaikea tällaiselle blondille, jonka pitää ihan oikeasti etsiä aivosoluja tuolta hulvattoman tukan alta:)
Tämän haasteen saa napata mukaan kaikki, jotka haluavat haaveilla, mutta ajattelin erityisesti osoittaa sen seuraaville ihanille blogeille:
Toivottavasti otatte haasteen ilolla vastaan:)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig