tiistai 29. lokakuuta 2013

Valkoinen tiiliseinä

51207a6ec98c7e711d000013.jpg
51207a62c98c7ebc1c000008.jpg
Juttelin tässä puhelimessa eilen rakkaan ystävättäreni kanssa ja jäimme keskustelemaan tiiliseinistä ja niiden maalaamisesta.
Kaivelin keskustelun innoittamana tietokoneeni syövereistä tällaisia kuvia, jotka olen aikoinaan ottanut meidän keittiöstä. (Mieheni kävi juuri tässä koneen ääressä ja sanoi, että näitä kuvia et ole kyllä tänään ottanut; näkisittepä millainen kaaos meillä on tällä hetkellä keittiössä. Siivooja on ollut lomalla;))))
Anyway... Ikkunaseinälle on muurattu sisustustiiliä, jotka olivat alunperin punaisia, koska silloin ei ollut valikoimissa vielä valmiiksi valkoisia. Maalasinkin tämän seinän heti rakennusvaiheessa täyshimmeällä valkoisella maalilla, koska punainen oli todella hallitseva. Sitäpaitsi keittiössä on aina kaikkea muutakin tilpehööriä ja tavaraa, jotka jo itsessään tuovat lisää väriä. Lisäksi punainen tiiliseinä heijasti kivasti sävyä niin, että keittiössä oli sopivan vaaleanpunainen tunnelma aina tiettyyn aikaan vuorokaudesta;)
 Itse pidän ihan mielettömästi tästä tiiliseinän tuomasta tunnelmasta, etenkin valkoisena... antaa mukavaa rouheutta ja kolmiuloteisuutta, eikä silti hypi silmille.
Nyt lähden siivoamaan tuota kaaosta, jota näissä kuvissa ei näy;)
Rentouttavaa sunnuntaita teille kaikille ihanille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig