keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Työhuoneen muutos

ty%C3%B61.jpg
ty%C3%B66.jpg
ty%C3%B62.jpg
ty%C3%B65.jpg
ty%C3%B64.jpg
ty%C3%B68.jpg
ty%C3%B67.jpg
ty%C3%B63.jpg
ty%C3%B610.jpg
ty%C3%B69.jpg
ty%C3%B614.jpg
ty%C3%B611.jpg
ty%C3%B613.jpg
ty%C3%B612.jpg
ty%C3%B615.jpg
ty%C3%B617.jpg
ty%C3%B616.jpg

Näin meillä siivotaan... mennään yksi huone kerrallaan: Ensin tyhjennetään koko huone, sitten sitä tuijotellaan puolitoista tuntia, kunnes siirretään isoimmat huonekalut paikoilleen ja aletaan taas täyttämään.... sovitellaan noin kolmea mattoa ja kaikkia mahdollisia muita huonekaluja muista huoneista... huhhhhhuuhhhh!
Työhuone koki eilen ison muutoksen, kun aloin veivaamaan... tapetin olisin halunnut repiä kokonaan irti, mutta kun sitä kalkkimaalia ei ole mailla eikä halmeilla.. niinpä sitten siirsin tuon ison vitriinin tapetin eteen... toivoen, että se peittäisi suurimman osan tuosta ihme koivumetsästä. Tekohengitystä, sanon minä... mieheni ei voinut ymmärtää, miksi se pitäisi saada pois... onhan siitä vasta pari vuotta kun se tuohon laitettiin.
Tapetit eivät vain sovi minulle. Yleensä se on tuo 2-4 vuotta, ja sen jälkeen en jaksa enää yhtään katsella niitä:)
Samoin valokuvakollaasit saivat häipyä minun uuden tauluni tieltä. Statement: My walls, My art.  Ettäs tiedätte!! Kätevänä vaimona tein sen ihan itse, ja uskokaa tai älkää... tuo rakas jääräpäinen mieheni haluaisi sen kollasi-seinän takaisin!!!! Ei varmaan vaimon taide miellyttänyt silmää:)
En sano, että muutos olisi välttämättä parempaan, mutta hei... tiedättekös sen tunteen, kun on pakko saada jotain muutosta aikaiseksi, ettei nyt ihan tule hulluksi:)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig