keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tukholman ulkopuolelta

Reissasimme Ruotsissa paljon Tukholman ympäristössä ja saaristossa, ja löysimme ihania paikkoja, joihin emme ennen ole törmänneet. Välillä mentiin lossilla ja tutustuttiin paikallisiin pieniin kyliin. Välillä paahdettiin tuhatta ja miljoonaa pitkin moottoriteitä:)
r1.jpg
Stockholm Quality Outlet Barkabyssä on mahtava, pieneksi kyläksi rakennettu miljöö, josta tekee mahtavia löytöjä. Merkkejä on vaikka kuinka: Jackpot, Part Two, Inwear, Red & Green, Boss, Tommy Hilfiger, Lexington, Noa Noa, Odd Molly, Wesc, Nike ym...
r8.jpg

Maaseutumaisemien ja lossimatkojen keskeltä löysimme ihanan Siggesta Gårdin. Täällä oli aivan mahtava ruoka, ja iso Deli, jossa myytiin itse valmistettuja herkkuja aina ketsupista näkkileipiin ja erilaisiin hilloihin. Todella kaunis paikka ja niin ihanasti toteutettu sisustus.
r10.jpg
Gustavsbergissä oli kivoja pieniä outlet- myymälöitä, joista eniten ihastuin tähän Gerberaan. Täällä oli mitä erilaisempia käsintehtyjä keramiikka-tuotteita: uunivuokia, piirakkavuokia, salaattikulhoja, kahvimukeja, tagine-patoja, kattiloita, lautasia, ja vaikka mitä ihanaa... Minullakin on muutama ihanuus täältä... Näytän niitä sitten vähän myöhemmin:)
r9.jpg
Ihanaa oli kiertää pieniä kyliä ja saaristoa. Poiketa aina välillä reitiltä ja maistella paikallista jäätelöä, nauttia henkeä salpaavista maisemista ja tuoksutella saaristolaiselämää :)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig