keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tukholman tärpit ja uusi rakkauteni

Tukholman tärpeistä ensimmäiseksi haluan esitellä teille mahtavan antiikkiliikkeen, nimeltä Knut & Svea. Puoti oli pullollaan ihania romuluisia valaisimia, peltilaatikoita, kolhiintuneita huonekaluja, pullokoreja, kaappeja, vuokia... Täältä olisin voinut ilolla ottaa vähintään joka toisen tavaran kotiini. 
knut1.jpgknut2.jpg
knut3.jpgknut4.jpg

Toinen, aina visiitin arvoinen paikka on Bruka, josta nyt löytyi ihanan perusvalikoiman lisäksi betonipintaisia pöytiä: sohvapöytiä, sivupöytiä, ruokapöytiä - you name it! Ihastuin myös heidän hammasharjamukeihinsa (kuva keskellä alhaalla), mutta sinne jäivät:)
r3.jpg

Lexingtonin liike on ihana elämys, ja siellä kannattaa käydä jo ihan pelkästään fiilistelemässä. Adirondack-tuoleja huopineen, mattoineen ja tyynyineen oli houkuttelevasti nostettu ulos ikkunoiden ja sisäänkäynnin viereen, ja jäinkin pohtimaan, että ihanan luottavaista porukkaa nuo tukholmalaiset:)
r7.jpg

Heti Lexingtonin myymälän vierestä löytyi Oscar & Clothilde, jossa myös kannattaa visiteerata. Liike on pullollaan hyvin yksilöllisiä sisustustavaroita ja huonekaluja. Valitettavasti sisällä ei saanut ottaa kuvia :(
r11.jpg

Pieni Afro Art liike löytyi yhdeltä monista Tukholman kävelykaduista. Täällä oli mitä mahtavimpia koreja ja hauskoja tyynyjä.
r2.jpg

Uusi rakkauteni - Granit.
IHANA liike, joka on pullollaan kaikkea TARPEELLISTA sisustustavaraa:) Liike löytyy myös nykyään Helsingistä, mutta siellä en ole vielä edes käynyt... Tämä asia korjaantunee lähiaikoina:)
gr1.jpggr2.jpggr3.jpggr4.jpg

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig