keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Maakuntakierrokselle mars

mk2.jpg
mk1.jpg
mk4.jpg
mk6.jpg
mk5.jpg
mk3.jpg
Terveisiä "kotiseutu tutuksi" - kierrokselta.
Olin eilen ystäväni kanssa fiilistelemässä Uudellamaalla ja tässä jaan teille hieman satoa kuvien muodossa tuolta ihkulta reissulta.
Ensimmäiset kuvat on Lohjalta, sisustus- ja suunnitteluliikkeestä nimeltä Inside style. Liikkeestä löytyi hauskoja pieniä sisustustuotteita ja AIVAN ihania Amy Butlerin kankaita, joita hypistellessä mielikuvitus lähti jo laukkaamaan tuhatta.
Kaiken tämän lisäksi putiikin pitäjä, Natasha tekee suunnittelutyötä ja valmistuttaa piensisustustuotteita, joita löydät heidän facebook-sivuiltaan (klik).
Hieman jäi harmituttamaan, etten ostanut tuota Amy Butlerin kirjaa, jossa oli ihania sisustuksia ja ompeluksia... täytyy varmaan hurauttaa Lohjalle uudemman kerran:)

mk7.jpg
mk10.jpg
mk19.jpg
mk9.jpg
mk11.jpg
mk8.jpg
Toinen kuvien arvoinen paikka on ehdottomasti Globe Hopen tehtaanmyymälä, Nummelassa. Samassa rakennuksessa on yrityksen tuotantotilat, ja uskalsimme kurkistaa oven raosta myös tähän ihanaan maailmaan;) Täällä kierrätys on viety loppuun asti myös myymäläkalusteiden muodossa, ja myymälässä olikin mahtavia industrial-tyyppisiä kalusteita, lootia ja laatikoita, joihin tuotteet oli aseteltu.
Näissä Globe Hopen tuotteissa on mielestäni se ihana puoli, että ne on hyvin suunniteltu, nuorekkaita ja innovatiivisia... ei mitään  mummola-kierrätystä, eikä kyhäelmiä, vaan ihan oikeasti sellaisia tuotteita joita tekisi mieli käyttää. Jos jotakin kiinnostaa, niin Globe hopella on myös oma blogi, nimeltä Recyclandia, ja tutustumaan pääset TÄSTÄ.

mk13.jpg
mk14.jpg
mk18.jpg
mk15.jpg
mk16.jpg
mk17.jpg

Kierroksemme päättyi ihaniin maalaismaisemiin, Katin Sisustusnavettaan, joka sijaitsee myös Nummelassa. Sieltä siis nämä viimeiset kuvat:) Navetta on pullollaan sisustustuotteita suomalaisista kodeista, on lasitavaraa, keräilyastioita, valaisimia, huonekaluja ja käsitöitä.
Katin Sisustusnavetta toimii osittain myös kirppis-periaatteella, ja asiakkaat voivat tuoda omia tuotteitaan tänne myyntiin pientä provisiota vastaan... Ja jos kahvihammasta alkaa kolottamaan, niin täältä saa myös maittavat kahvit:)
Miljöö on aivan ihana ja tavaraa on niin paljon, että täällä saisi kulumaan vaikka koko iltapäivän.  Pieniä vinkkejä tarjonnasta löydät lisää heidän facebook-sivuiltaan.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig