





Löysin Pian blogista (http://kolmenkotirannikollapia.blogspot.fi klik, klik) reseptin, joka sai suuni napsumaan ja veden herahtamaan kielelle. Ja mikä parasta, se vaikutti sen verran helpolta, että minäkin ajattelin suoriutuvani siitä. Lainasin siis sitä;)
Tässä nyt sitten Kopio de la reseptos a´la Pia:
Maustetaan kanan rintafileet suolalla ja pippurilla.
Ripotellaan päälle Aurajuustoa.
Kiepautetaan koko komeus pekonisiivujen sisään.
Laitetaan uuniin kypsymään 220 asteeseen, noin 25-35 minuutiksi.
Tarjoillaan salaatin kera.
Oli niin hyvää, että suosittelen lämpimästi kaikille käteville kotikokeille;)
Itse lisäilin sitten vielä tuota Paholaisen hilloa sekaan, koska olen ihan hurahtanut kyseiseen syötävään. Tuntuu, että tungen sitä nykyään melkein kaikkeen, mitä suustani laitan alas.
PS. Tampereen tuliaisina minulla onkin taskussani toinenkin resepti: Italialaiset lihapullat. Ehkä uskaltaudun niiden kimppuun tässä seuraavalla viikolla... katsotaan sitten, miten rouvan käy;)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti