keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kymmenen kysymystä ja ihan pehmot vastaukset

Vaaleanpunaisen hirsitalon ihana Marja heitti minua kymmenellä kovalla kysymyksellä… ihanaa, kiitos :) Haasteet ovat aina kivoja... ja tässäpä tulee sitten minun vastaukseni näihin.

kol3.jpg

1. Vaate, josta et haluaisi koskaan luopua? 
Höttiäinen: ihana musta organza-vaate, jonka olen saanut rakkaalta ystävältäni. Siinä on kaksi kerrosta kangasta, sidottavat nyörit ja se on sellainen ihanan epämääräinen, ja siksi saanut nimen höttiäinen. Ihku:)

2. Elokuvat, teatteri vai telkkari?
Telkkari... ja digiboxi, jolla voi äänittää kaikki murhamysteerit, draama-elokuvat ja sisustusohjelmat eri kanavilta, ja katsoa niitä silloin kun laiskottaa... aika usein siis:)

kol2.jpg

3. Unelmiesi matkakohde? 
Malesia... kerran olen ollut ja lähtisin heti uudestaan. Sellaiseen paikkaan, jossa voi viikon kulkea kylpytakin ja sarongin kanssa ja jossa saa kaikkia hoitoja, hierontoja, kylpyjä, yrttiteetä ja sitruunavettä.

4. Yllättävin taito, joka sinulla on? 
Minussa ei taida olla mitään yllättävää... saan kielen rullalle (tähän kuulemma ihan kaikki eivät pysty... voi harmi, koska on todella hyödyllinen taito:))

kol4.jpg

5. Noloin tapasi? 
Hmm.. varmaan se, että saatan lähteä pika-kauppaan yöpaita päällä. Kuvittelen vielä ihan oikeasti, ettei kukaan huomaa mekkoani, kun kiedon ison huivin hartioille:)) Yleensä tämä tapahtuu silloin, kuin pojat ovat koulussa, jotta he eivät vahingossakaan joudu häpeämään minua. 

6. Bloggaamisessa parasta on? 
Uudet, ihanat ystävät, joita tämän kautta olen saanut. Samoin se, että on oppinut kuinka erilaiselta maailma näyttää kameran etsimen läpi. Kauneutta on niin joka puolella, ja on ihanaa, kun sen voi tallentaa omaan Canoniin.

7. Seuraava suuri tavoitteesi? 
Nonniin... Varmaan se, että saisin itse työllistettyä itseni jollain tapaa. Tai sitten se, että ihan oikeasti opettelisin kunnolla käyttämään kameraani, eli menisin jollekin valokuvauskurssille, enkä vain puhuisi siitä:)

8. Paras tapa viettää perjantai-ilta? 
Omalla terassilla, kynttilöiden ja kuohuvan kanssa. Voisin olla sisätiloissakin, mutta kun siellä on aina niin sekaista... jos joku vain siivoaisi tämän huushollin aina perjantaisin...

kol1.jpg

9. Jos joutuisit pukeutumaan koko loppuikäsi vain yhden merkin/suunnittelijan vaatteisiin, minkä valitsisit? 
Auts... mulla ei taida olla mitään merkkivaatteita... eikun hei, onpas: pari Sandin vaatetta. Ne ovat kyllä aika ajattomia, joten valkkaan ehkä sen. Toisaalta joskus on kiva, kun voi pukea pientä hörhelöä päälle, joten voisin ottaa Noa Noankin vaatteet. Suurin osa tämän hetkisistä vaatteistani on ihan jotain perussettiä H&M:lta, KappAhlista, Lindexistä, joten ilman merkkejäkin pystyn kyllä elämään:)

10. Mitä kuvittelit pienenä, että sinusta tulisi isona? 
Muotisuunnittelija... ja nykyään kun katselee tätä meikäläisen pukeutumistyyliä, niin on ihan hyvä, että olen ansainnut elantoni ihan muilla tavoin:)


Ja, jotta saamme puristettua muistakin bloggaajista ihania totuuksia irti, niin laitan tämän haasteen eteenpäin Minnalle Meidän Harmoniaa -blogiin.

Pialle Kolmen koti rannikolla -blogiin heitän tämän myös, mutta sillä varauksella, että sieltä ei tule vastauksia, koska tiedän, että Pia ei pidä haasteista:) Peukut pystyyn siis...

Rentouttavaa loppuviikkoa teille kaikille, ihanille lukijoille!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig