tiistai 29. lokakuuta 2013

Enkelin kihara tukka sai herkistymään

lahja2.jpg
lahja1.jpg
lahja3.jpg

Minulla oli tänään viimeinen työpäivä.
Olo on hieman haikea, mutta aika helpottunut. Olen iloinen siitä, että uskalsin tehdä tällaisen päätöksen ja siitä, että minua tuetaan ystävien ja perheen puolesta tässä tekemässäni päätöksessä. Todella iloinen olen puolestani siitä, että olen tämän työhistoriani aikana saanut tutustua aivan mahtaviin ihmisiin.
Sain näiltä ihanilta työkavereiltani aivan hellyyttävän läksiäislahjan: Maailman kauneimman kesä-enkelin, jolla näyttää olevan samanlainen tukka, kuin minullakin :) ja todella ihanan kukka-asetelman, joka on ihan selkeästi mietitty minun makuuni sopivaksi: peltiämpärissä vaaleita kukkia, hieman meriheinää ja murattia. Täydellistä;)
Huomenna suuntaan ystävättäreni luokse. OIkeastaan paljon sen enempää minulla ei suunnitelmia olekaan... Ensiviikolla ehkä mökille pihatöihin:)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig